Bungalow.Net-

VIDALBA B2 - A3

Spanje balearen Port D'alcudia

  • 4
  • 3
VIDALBA B2 - A3

    Dit mooie appartement aan de kust in Puerto de Alcudia is ideaal voor een strandvakantie met het gezin, speciaal met kinderen. Het heeft een capaciteit van 4-6 personen.
    Het kokette appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een omheind wooncomplex met vier eenheden. Breng een luie middag door in de gemeenschappelijke tuin, waar u twaalf ligstoelen vindt waar u heerlijk kunt zonnebaden. De tuin heeft directe toegang tot het strand, zodat u een verfrissend bad kunt nemen wanneer u maar wilt. Begin uw dag met een heerlijk ontbijt op het terras terwijl u geniet van de zachte, mediterrane bries.

    Eenmaal binnen heb je een prachtige en lichte woonkamer met TV-Sat en AC. De keuken heeft een gasfornuis en is uitgerust met alles wat u nodig heeft om te koken alsof u thuis bent. Als u binnen wilt blijven voor uw maaltijden, neemt u gewoon de tafel van het terras. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee met een kast. De ene biedt een tweepersoonsbed, de tweede heeft twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met een bad. De laatste heeft een stapelbed van 90 x 180, dus we raden het aan voor kinderen. Er is een tweede badkamer met een douche voor de rest van de flat. De wasruimte wordt gedeeld met andere appartementen en heeft twee wasmachines, een strijkijzer en een strijkplank.

    Alcudia's Bay staat bekend om zijn fijne zandstrand en het brede scala aan watersporten. Als u de voorkeur geeft aan een klein rotsachtig strand met kristalhelder water, dan vindt u het rotsachtige Victoria's Beach misschien leuk. Het centrum van Puerto de Alcúdia is leuk om te dineren, vergezeld van een paar drankjes. Trouwens, het is een goede plek voor boodschappen en kledingwinkels. Per boot, fiets of auto kunt u het meest noordelijke deel van Mallorca verkennen, de vuurtoren van Cap Formentor en een paar foto's maken. Het pittoreske oude centrum van Alcúdia is op zondag en dinsdag aan te bevelen, omdat er markt is. Naast groenten en fruit, bieden ze handwerk en snuisterijen.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

    Afstanden:
    Strand: 0,089 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 62.5 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 9 km - Alcanada
    Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia
    Treinstation: 13 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.2 km - Puerto de Alcúdia
    Veerboot: 6,8 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 24.1 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: ETVPL / 12925

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Port D'alcudia

    WeatherAPI.com