Bungalow.Net-

VIDALBA B3 - A1

Spanje balearen Port D'alcudia

  • 4
  • 2
VIDALBA B3 - A1

    Welkom in dit mooie appartement voor 4 personen aan zee in Puerto de Alcudia.
    Het appartement bevindt zich op de begane grond van een afgesloten woonwijk, bestaande uit vier units. De tuin wordt gedeeld en is leuk om te zonnebaden op een van de twaalf ligstoelen. De privéveranda met uitzicht op de tuin is geweldig om buiten te eten, vergezeld van het geluid van de golven.

    Wanneer u het appartement binnenkomt, vindt u een moderne en lichte woonkamer met tv-satelliet en airconditioning. De keuken met een gasfornuis is volledig uitgerust om uw beste gerechten te bereiden. als u liever buiten van uw maaltijden geniet, kunt u de tafel nemen op de veranda. Er zijn twee slaapkamers met een kast, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met een bad. De tweede badkamer in het huis is uitgerust met een douche. We kunnen een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken voor als u met uw kinderen reist. U vindt een gedeelde wasruimte met 2 wasmachines, een strijkijzer en een strijkplank.

    Puerto de Alcudia is een fantastische plek voor een geweldige strandvakantie. Het strand is uitgebreid en van fijn zand, perfect voor watersporten en lange wandelingen langs de zee. Het oude centrum van Alcúdia is erg dichtbij en is aan te bevelen op zondag en dinsdag omdat er marktdag is. U kunt ook de middeleeuwse muur en de Romeinse overblijfselen bezoeken en genieten van het gevarieerde gastronomische aanbod. De volgende golfbaan van Alcandada ligt op 9 km afstand.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

    Afstanden:
    Strand: 0,089 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 62.5 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 9 km - Alcanada
    Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia
    Treinstation: 13 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.2 km - Puerto de Alcúdia
    Veerboot: 6,8 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 24.1 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: ETVPL / 12936

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Port D'alcudia

    WeatherAPI.com