Bungalow.Net-

Apartments LLEPOL

Spanje balearen Port D'alcúdia

  • 2
  • 1
Apartments LLEPOL

    Welkom in dit mooie en gezellige appartement voor 2-3 personen, gelegen op slechts 50 meter van een van de mooiste stranden van het eiland, Puerto de Alcudia.
    Een groot terras met een prachtig uitzicht op de pijnbomen van het strand is perfect om uw zomermaaltijden buitenshuis te organiseren, de zeebries te voelen of te zonnebaden op een van de twee ligstoelen, hoewel u misschien liever direct naar het strand gaat wat slechts een paar stappen verwijderd is. Het tweede terras, aan de achterkant, wordt die bevoorrechte hoek om zich terug te trekken en het geweldige panorama naar de bergen te bewonderen.

    Dit is een tweede verdieping zonder lift. Wanneer u binnenkomt, leidt de hal naar een moderne en vrolijke woon-eetkamer met air-conditioning, TV-Sat en een grote tafel met comfortabele stoelen waar u kunt genieten van uw maaltijden. U kunt uw verdiende rust op de bank hebben na een lange dag op het strand. De keuken, traditioneel, hoewel met een aanraking van het strand, biedt een keramische kookplaat, oven, magnetron en alle keukengerei en apparaten om comfortabel te koken. Dan vindt u een badkuip badkamer voor de hele accommodatie en twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, kast, uitgang naar het terras en ruimte voor een babybedje en een kinderstoel; en de andere met een slaapbank voor de 3e gast. U vindt de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank op het terras.

    Haven van Alcudia is perfect voor degenen die van het strand en de berg houden, omdat ze allebei heel dichtbij zijn. In feite kunt u een bezoek aan het Lichthuis van Formentor of de sa Talaia de Alcudia niet missen. Bovendien zijn alle diensten zoals bars, restaurants, apotheek, supermarkten, winkels en bushaltes en taxistandplaatsen te voet bereikbaar. Als je zin hebt om te golfen, dan is de dichtstbijzijnde golfbaan in Alcanada, op ongeveer 8,7 km afstand.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

    Afstanden
    Strand: 0,05 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 63.1 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 8,7 km - Alcanada Golf
    Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia
    Treinstation: 14 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.7 km - Puerto de Alcúdia
    Veerboot: 4,7 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 25.1 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: L12E8711

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Port D'alcúdia

    WeatherAPI.com