Bungalow.Net-

BON ESTAR

Spanje balearen Port D'alcúdia

  • 6
  • 3
BON ESTAR

    Luxe appartement aan de kust van het strand van Puerto de Alcudia, dat plaats biedt aan maximaal 6 personen.
    Op het terras kunt u genieten van het onvergelijkbare uitzicht op de zee en de bergen terwijl u een heerlijk ontbijt proeft voordat u naar het strand gaat. U bereikt het vanaf het gedeelde gazon van het gebouw en u zult genieten van de zon direct op het strand, uw handdoek op het zand of de ligbedden voor verhuur spreiden. Stelt u zich eens voor wat een voorrecht een koele duik in de zee te nemen op slechts een steenworp afstand!

    De binnenkant van dit appartement biedt luxe en moderniteit, evenals ruime kamers, zoals de indrukwekkende woon-eetkamer-keuken. Deze ruimte wordt een zeer functionele plek omdat u kunt chatten of satelliet-tv kunt kijken tijdens het koken of genieten van uw maaltijden. De keuken is onafhankelijk en biedt een keramische top op een fantastisch eiland met krukken, een oven, een magnetron en nog veel meer. De wasruimte is onafhankelijk en het heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Een mooie gang leidt naar de badkamer met douche en de 3 slaapkamers. Ze zijn allemaal voorzien van een kast. Een heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche, en de andere twee hebben elk twee eenpersoonsbedden. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Ten slotte is de hele accommodatie voorzien van geleide airconditioning.

    Dit appartement is gelegen in een van de beste delen van Puerto de Alcudia, niet alleen omdat het aan de kust ligt, maar ook omdat dit een levendige buurt is met alle voorzieningen in de buurt, vooral in de zomer. U vindt er allerlei bars, restaurants, ijssalons, supermarkten, modewinkels, souvenirwinkels, taxi- en bushaltes, apotheek, enz. En dan, wanneer de nacht valt, is er ook een grote verscheidenheid aan pubs waar u kan genieten van het nachtleven. We raden aan om het centrum van Alcudia, een cultureel bezoek en de traditionele straatmarkt op dinsdag of zondag te bezoeken. Een bezoek aan het Lichthuis van Formentor zal ook memorabel zijn.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Er is parkeergelegenheid voor 1 auto in de garage. Deze bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw wanneer u richting het strand kijkt.

    Afstanden
    Strand: 0,050 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 63.4 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 9,8 km - Golf d'Alcanada
    Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia
    Treinstation: 12,2 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.050 km - Puerto de Alcúdia
    Veerboot: 6,6 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 25.1 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: ETVPL / 12696

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Port D'alcúdia

    WeatherAPI.com