Bungalow.Net-

Apartments ROVELLÓ

Spanje balearen Port D'alcudia

  • 4
  • 2
Apartments ROVELLÓ

    Fantastisch appartement voor 4 personen aan de kust van Port d'Alcudia en met gedeeld zwembad.
    Het charmante privéterras wordt het perfecte decor waar onze gasten 's ochtends genieten van het beste ontbijt, met de eerste oranjeachtige zonstralen over de stille zee. Het echte voorrecht is echter om op elk moment van de dag een koele duik in de zee of een tijdje in de zon te koesteren, pak gewoon je handdoek en ga ervoor! U kunt ook naar de gemeenschappelijke poel van dit wooncomplex gaan, ook met de kleintjes, want er is ook een kinderbad. Het beschikt ook over een buitendouche waar u het zout en zand kunt afspoelen.

    Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw met lift en het is zeer comfortabel en gezellig. De woon-eetkamer is een geweldige plek om te genieten van de familiemaaltijden tijdens het kijken naar de satelliet-tv of naar muziek luisteren, afkoelen met de airconditioning of met een zeebriesje. De keuken is zelfstandig, hoewel met een klein raam dat aansluit op de eetkamer, zodat u daar de gerechten kunt serveren - gekookt op de keramische kookplaat. De keuken biedt ook plaats aan de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank. De badkamer in het appartement heeft een badkuip. En dan, om uit te rusten, zijn er twee slaapkamers, beide met een kast. De ene heeft twee eenpersoonsbedden en de andere heeft een tweepersoonsbed. De gang van de slaapkamer is voorzien van een AC-unit om de atmosfeer koel te houden. Als u met uw baby reist, bereiden wij een kinderbedje en een kinderstoel voor.

    De locatie van dit appartement is perfect omdat u alle soorten diensten te voet kunt bereiken: restaurants, bars, cafés, ijssalons, taxi- en bushaltes, supermarkten, winkels en nog veel meer. U zult genieten van het strand, niet alleen in Port d'Alcudia, maar ook in andere prachtige baaien zoals La Victoria. Tegelijkertijd kunt u de straatmarkt in de stad Alcudia die elke dinsdag en zondag plaatsvindt en waar u lokale en ambachtelijke producten kunt kopen, niet missen.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Houd er rekening mee dat het gedeelde zwembad seizoensgebonden is.

    Afstanden
    Strand: 0.220 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 64.1 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 5,2 km - Golf Alcanada
    Plaats: 0,01 km - Puerto de Alcúdia
    Treinstation: 14,8 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.1 km - Puerto de Alcúdia
    Veerboot: 0,35 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 25 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: L12E9728

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de boekingsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Port D'alcudia

    WeatherAPI.com