Bungalow.Net-

ES BALADRE

Spanje balearen Port D'alcudia

  • 5
  • 3
ES BALADRE

    Welkom in dit mooie en moderne chalet vlakbij het strand in Puerto de Alcudia. Het is gemakkelijk geschikt voor 5 personen.
    Dit prachtige chalet ligt tussen de twee van de mooiste meren van deze levendige zomerstad en op slechts 1 km afstand van het strand, dus het is perfect voor degenen die van het water houden. De grindtuin is perfect om te ontspannen tijdens een ontbijt buiten, te midden van de rust te kletsen met een glas wijn of te genieten van een heerlijke barbecue. Dan zal de schommelende hangmat onder de veranda u toelaten zich terug te trekken tijdens het lezen van een boek of het luisteren naar wat muziek. Het pand is omheind en er zijn buren in de buurt.

    Terwijl de buitenruimte een traditionele stijl heeft, verrast de binnenkant met moderniteit en delicatesse. Wanneer u binnenkomt, vindt u een geweldige woonkamer met airconditioning die leidt naar de eetkamer en de keuken. Hier vindt u een comfortabele bank waar u kunt zitten en tv kunt kijken, naar een cd kunt luisteren of een dutje kunt doen na een heerlijk banket dat u aan de eettafel kunt nuttigen en op het keramische blad kunt koken. De wasruimte biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee badkamers met een douche in het huis, evenals drie slaapkamers met elk een kast. De ene heeft een eenpersoonsbed en de andere twee hebben elk twee eenpersoonsbedden. Deze twee hebben de laatste een ventilator en ruimte voor een babybedje en een kinderstoel. Er is een AC-unit in de gang om de slaapkamers af te koelen. Bovendien zijn er twee radiatoren voor de koudste dagen.

    Het gebied van Puerto de Alcudia is bijzonder dankzij het geweldige toeristische aanbod: watersporten, het nachtleven, winkels, restaurants, cafés, ijssalons en nog veel meer, vooral in de zomer. Het heeft ook een van de grootste en mooiste stranden van het eiland dankzij zijn kristalheldere water en wit zand. Als je echter kleine droomachtige baaien wilt kennen, kun je die van Sant Joan of La Victoria, de eerste van zand en de tweede van rotsen en stenen, bezoeken. In het geval dat u wilt golfen vindt u de loop van Alcanada op ongeveer 7,6 km afstand en biedt een indrukwekkend uitzicht op de baai en de zee. De traditionele straatmarkten van Alcudia op dinsdag en zondag zijn ook echt een bezoek waard.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke wijzigingen.
    Er is een parkeerplaats voor een auto.

    Afstanden
    Strand: 1 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 62.8 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 7,6 km - Alcanada Golf
    Plaats: 0,01 km - Puerto de Alcúdia
    Treinstation: 12,6 km - Sa Pobla
    Bushalte: 4,1 km - Puerto de Alcúdia
    Veerboot: 4,3 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 24.5 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: L129321

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Port D'alcudia

    WeatherAPI.com