Bungalow.Net-

ESPIGA DES PORT

Spanje balearen Portocolom

  • 14
  • 7
ESPIGA DES PORT

    Mooi stenen huis in Portocolom met prachtig zoutwater-zwembad geschikt voor 14 personen (+2 extra personen).
    De buitenruimte van deze accommodatie is schitterend. U heeft toegang tot een zoutwater-zwembad van 13x6,5m met een diepte van 0,5m tot 2m. De kinderen zullen met plezier spelen in de tuin of op de schommel. Deze accommodatie beschikt over 1 buitenbadkamer naast het zwembad, 14 ligstoelen, 1 tafeltennis en 1 barbecue, waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden. Achter het zwembad is er 1 gemeubileerde veranda (56 m2), waar u kunt genieten van maaltijden met uw geliefden in de buitenlucht. De tweede veranda (30 m2) is een mooie hoek om een boek te lezen en ligt aan de achterkant van het huis. Verder zijn er 3 ongemeubileerde terrassen op de eerste verdieping.
    Dit huis van 400 m2 is verdeeld over 3 verdiepingen en 2 gebouwen. Het hoofdgebouw bestaat uit 5 slaapkamers zonder airconditioning, 2 keukens, de woon-eetkamer en 4 badkamers. Op de begane grond vindt u 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen badkamer. De andere slaapkamers liggen op de eerste verdieping. 3 slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed waarvan één over een eigen badkamer beschikt. De 4e kamer is uitgerust met 2 eenpersoonsbedden. De overige 2 slaapkamers, beide met tweepersoonsbed, airconditioning en eigen badkamers bevinden zich in het tweede gebouw. Via een kleine doorgang heeft u toegang tot het tweede gebouw (om dit gebouw te bereiken, moet u het hoofdgebouw verlaten). Wij kunnen 2 babybedjes op aanvraag verstrekken. Naast 4 en-suite badkamers, is er 1 badkamer met douche op de eerste verdieping en 1 toilet op de begane grond in het hoofdgebouw evenals een buitenbadkamer naast het zwembad.
    De gezellige woon-eetkamer is de ideale plek voor lange gesprekken met uw vrienden. Het hoofdgebouw beschikt over 2 keukens, een grote keuken met keramische kookplaat en een kleinere met gasfornuis. Deze beschikken over alles wat u nodig heeft om een maaltijd te bereiden. Verder is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Dit huisje ligt dichtbij het toeristische gebied van Portocolom. Bij de haven kunt u de "llaüts", de kleine vissersboten bekijken. Op 15 minuten rijden ligt Cala Millor, waar u een fijne dag kunt doorbrengen met uw kinderen in de safari-dierentuin. Een mooie boottocht met de beroemde boot "Starfish" langs de oostkust is een onvergetelijke ervaring waar u ongerepte baaien kunt zien zoals Cala Estreta of Cala Mitjana.
    Als u een balletje wil slaan, ligt Vall d'Or golfbaan op slechts een klein eindje rijden van de accommodatie. In Portocolom kunt u fietsen huren, watersporten beoefenen, genieten van het nachtleven of heerlijk dineren in een typisch restaurant.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder de 25 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    Voor informatie over mogelijke toeslagen, neem contact op met de adverteerder.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan bij deze woning.
    Afstanden:
    Strand: 4.4 km- Cala Marçal
    Luchthaven: 60km- Son Sant Joan
    Golfbaan: 2.1 km - Vall d'Or
    Stad: 2.3km - S'Horta
    Treinstation: 24 km- Manacor
    Busstation: 1,6 km- S'Horta
    Veerboot: 61km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 24km - Manacor
    Toeristenvergunning: ET / 3981

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Portocolom

    WeatherAPI.com