Bungalow.Net-

NA LLEBRONA

Spanje balearen Portocristo

  • 5
  • 3
NA LLEBRONA

    Welkom in dit charmante huis dichtbij de zee in Portocristo. Het is geschikt voor 5 personen + 1 extra.
    Het beschikt over een groot, gemeubileerd terras met barbecue, een ander terras met twee ligbedden op de eerste verdieping en een dakterras met twee ligbedden.
    Het huis van 323m2 met 3 verdiepingen heeft 4 slaapkamers: 1 met een tweepersoonsbed op de begane grond en 3 op de eerste verdieping (één met een tweepersoonsbed en airconditioning, één met een eenpersoonsbed en een andere slaapkamer met een rolbed). Er is een babybed en een kinderstoel aanwezig. Er is een badkamer met bad voor algemeen gebruik op de eerste verdieping en een andere badkamer met hydromassagedouche op de begane grond.
    De gezellige woon- en eetkamer met kitchenette heeft een bank, twee armstoelen, satelliet-tv en airconditioning. De kitchenette met inductie kookplaat beschikt over een eettafel en alle benodigde keukengerei om tijdens uw verblijf een heerlijke maaltijd te bereiden. Er is ook een wasmachine aanwezig, evenals een strijkijzer en strijkplank.
    Portocristo heeft veel kleine stranden en baaien, evenals een gevarieerd aanbod aan restaurants, bars en winkels. U vindt er een safaripark en diverse speeltuinen voor kinderen. De nabijgelegen grotten "Cuevas del Drach", in Porto Cristo, zijn zonder twijfel een van de meest uitmuntende toeristische attracties van het eiland, die zich bijna over 1200 meter uitstrekken, met inwendige hoogten van 25 meter boven de grotvloer. Verborgen in de grotten is Lake Martel, beschouwd als een van de grootste onderaardse meren ter wereld. De rondleiding van 1,2 km duurt ongeveer een uur en bevat een klassiek muziekconcert en een boottocht op het meer.
    In de nabije omgeving vindt u dorpen zoals Son Servera en Capdepera met een middeleeuws kasteel.
    Het gebied is ideaal voor golf, tennis of paddletennis: de golfbanen van Son Servera, Pula, Canyamel, Capdepera en Rotana liggen allemaal binnen 20 km en er zijn verschillende tennis- en paddleclubs. Fietsers en wandelaars komen hier ook volledig aan hun trekken, met verschillende mooie routes, zoals de hermitage van Artà of de vuurtoren van Cala Rajada.
    Opmerking: De huur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten.
    Het houden van feesten of evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is garageplaats voor 1 auto.
    Afstanden
    Dichtstbijzijnde zandstrand: 0.350 km - Porto Cristo
    Luchthaven: 60,8 km - Palma Airport
    Golfbaan: 13 km - Son Servera
    Stad: 0 km - Porto Cristo
    Treinstation: 13.6 km - Station Manacor
    Bushalte: 0.4 km - Portocristo
    Veerboot: 52,6 km - Port Alcudia
    Ziekenhuis: 15 km - Ziekenhuis van Manacor
    Toeristenvergunning: 345/2016/ET

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Portocristo

    WeatherAPI.com