Bungalow.Net-

CAN PARRISCO DARDEP

Spanje balearen Portol

  • 12
  • 6
CAN PARRISCO DARDEP

    Welkom in deze prachtige villa in de bergen, naast Pòrtol. Het is geschikt voor 12 personen.
    De accommodatie beschikt over een geweldige, grote tuin, een zwembad van 7 x 3,2 m met een diepte van 1,4 tot 1,8 m, verschillende volledig uitgeruste terrassen en veranda's en een barbecue voor de liefhebbers van zomerse buitenmaaltijden.
    Het huis van 420 m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Het heeft 6 slaapkamers; twee op de begane grond (één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden); en vier op de 1e verdieping (één met twee eenpersoonsbedden, één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad en twee met elk twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer, één met douche en één met bad). Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Naast de eigen badkamers zijn er nog 3 badkamers; één op de 1e verdieping met douche, en twee op de begane grond, één met douche en één met bad.
    De gezellige woonkamer nodigt uit om te ontspannen op de twee comfortabele sofa's. Het is ook uitgerust met een salontafel, Sat-TV, een eethoek met een tafel en stoelen en een open haard. Er is nog één volledig uitgeruste lounge met grote ramen en een prachtig uitzicht op het landschap. Er zijn twee aparte, volledig uitgeruste keukens met gasfornuis. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Pòrtol is een klein stadje dat tot Marratxi hoort. Het staat bekend om zijn traditionele aardewerk, met name de typische "siurells".
    Binnen slechts 15 minuten bent u met de auto in Palma. Palma is een mooie en vriendelijke stad met allerlei lokale en internationale zaken. De winkelliefhebbers zullen genieten van de verschillende winkelcentra en veel winkels. Er is een gevarieerd aanbod aan amusement zowel overdag als 's nachts. Overdag kunt u door de prachtige straten van de stad slenteren of langs de boulevard lopen, bezoek "La Seu" (belangrijkste kathedraal van Palma) met een prachtig uitzicht op zee, verschillende musea of kunstgalerijen, het kasteel "Castillo de Bellver" enz. 's Nachts vindt u verschillende tapasbars, clubs, bars, pubs enz.
    Met de auto kunt u prachtige stranden bereiken, nabijgelegen dorpen bezoeken zoals Esporles of Valldemossa. Dichtbij de stad zijn er verschillende waterparken zoals Aqualand en Westernpark en u mag het Palma Aquarium niet overslaan.
    NOTITIE:
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Er is buitenparkeerplaats voor 6 auto's.
    Er zijn geen tennisrackets beschikbaar.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    AFSTANDEN:
    Strand: 22 km Playa de Palma
    Luchthaven: 24 km - Luchthaven Son Sant Joan
    Golfbaan: 25 km - Son Vida
    Dorp: 1,5 km - Pòrtol
    Treinstation: 1,5 km - Treinstation van Pòrtol
    Bushalte: 1,5 km - Pòrtol
    Veerboot: 27 km - Haven van Palma
    Ziekenhuis: 23 km - Hospital Son Espases
    Toeristenlicentie: 01439/ETV

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Portol

    WeatherAPI.com