Bungalow.Net-

SON GALLINA

Spanje balearen Sa Pobla

  • 4
  • 2
SON GALLINA

    Deze moderne finca in Sa Pobla, in het noorden van Mallorca is geschikt voor 4 personen. Het zwembad, omgeven door sinaasappelbomen, is een idyllische plek om te zonnebaden op een van de vier ligstoelen. Verfris uzelf bij de buitendouche en geniet van uw vrije tijd. Het zwembad van 9 m x 4 m heeft een diepte van 1,6 m en is privé. Er is een gemeubileerde veranda met uitzicht op het zwembad, ideaal om buiten te dineren. Wat denkt u van een lekkere barbecue onder de sterrenhemel? Deze mooie woning is vrijstaand met complete privacy en er zijn een paar buren.
    Dit huis met twee verdiepingen is in 2016 gerenoveerd en dankzij de moderne inrichting voelt u zich meteen thuis. Onze gasten hebben toegang tot de eerste verdieping, omdat de begane grond gesloten en bewoond is. Het meest opvallende detail van dit mooie huis is het bovenste terras met een ongelooflijk panoramisch uitzicht over het landschap; een idyllische plek voor een drankje in de avond.
    Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in de lichte zit-eetkamer met airconditioning en satelliet-tv die u uitnodigt om te ontspannen. De open keuken met keramische kookplaat is volledig uitgerust, zodat u uw favoriete maaltijden kunt bereiden. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.
    Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, beide met airconditioning en kledingkasten, perfect voor vier personen. Voor onze jongste gasten kunnen we een kinderbed en een kinderstoel verstrekken. Er is een badkamer met bad in de accommodatie.
    Dit prachtige huis ligt in Sa Pobla, in het noordelijke deel van Mallorca, omringd door velden, maar tegelijkertijd met gemakkelijke toegang tot de snelweg. In het centrum van de stad vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Bars en restaurants op het centrale plein van Sa Pobla bieden goede tapas en smaakvol, huisgemaakt eten. De markt vindt plaats op zondag. Daar kunt u verse groenten en fruit kopen van de lokale boeren. De grotten van Campanet zijn het hele jaar open waar u een ongelooflijke ondergrondse wereld van stalactieten en stalagmieten kunt zien.
    Een auto is nodig om naar de noordkust te gaan om idyllische stranden te bezoeken zoals Playa de Muro, Can Picafort, Puerto de Alcudia en Puerto de Pollensa, allemaal fijnkorrelige zandstranden met kristalhelder water. Voor sportliefhebbers is er in Pollensa is een goed onderhouden golfbaan, aan de kust kunt u watersporten beoefenen en rond het huis vindt u veel paden en fietsroutes die door het Tramuntana-gebergte lopen. In de lente kunt u een bezoek brengen aan de ondergrondse bronnen Ses Fonts Ufanes, die door Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed.
    Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Afstanden:
    Strand: 14 km - Puerto de Alcudia
    Luchthaven: 45 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 10 km - Pollensa
    Dorp: 0.3 km - Sa Pobla
    Treinstation: 0,3 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0,3 km - Sa Pobla
    Veerboot: 14 km - Puerto de Alcudia
    Ziekenhuis: 13 km - Inca
    Borg: €300,-
    Airconditioning (januari - december): €0.25 per KW (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sa Pobla

    WeatherAPI.com