Bungalow.Net-

SON VALENTI

Spanje balearen Sa Pobla

  • 8
  • 4
SON VALENTI

    Traditioneel Mallorcaans landhuis met mooi privé zwembad in Sa Pobla voor 8 personen. Het huis ligt op een perceel omringd door landbouwvelden, waardoor het zeer speciaal is. Het heeft een prachtig zwembad van 9x4m (0.90 tot 2m diep), met een groot terras met ligbedden en een relaxruimte waar u een mooi uitzicht heeft. Het huis biedt twee fantastische gemeubileerde veranda's, waar u van een rijke familie barbecue kunt genieten.
    Het ruime huis is volledig aangepast voor mensen met een handicap en heeft alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Het is ingericht in een traditionele Mallorcaanse stijl en beschikt over een grote woonkamer met satelliet-tv en airconditioning, een keuken met keramische kookplaat en vier slaapkamers met kledingkast en airconditioning, twee met tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden. Als u met een baby reist, is er een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Er zijn twee badkamers met bad of douche in het huis. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Deze villa ligt in Sa Pobla, een rustig dorp vol restaurants, bars en andere diensten om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Op zondag wordt de traditionele markt gehouden met lokale producten. Op slechts 15 minuten rijden ligt een van de beste stranden van het eiland, het strand van Puerto de Alcúdia. Het is een groot strand met kristalhelder water en fijnkorrelig zand, ideaal voor watersporten.
    Neem voor extra kosten contact op met de adverteerder.
    Huisdieren, tot 15 kg, zijn welkom.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's beschikbaar.
    Houd er rekening mee dat het bubbelbad niet kan worden gebruikt.
    Afstanden
    Strand: 20,2 km - Playas de Muro
    Luchthaven: 48 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 11,9 km - Pollença
    Dorp: 1,5 km - Sa Pobla
    Treinstation: 5,6 km - Sa Pobla
    Bushalte: 2,6 km - Sa Pobla
    Veerboot: 19,1 km - Haven van Alcúdia
    Ziekenhuis: 11.4 km -  Hospital General de Muro
    Borg: €300,-
    Electriciteit (mei - oktober): €0,27 per KW (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sa Pobla

    WeatherAPI.com