Bungalow.Net-

SERRAL

Spanje balearen Sa Pobla

  • 6
  • 2
SERRAL

    Welkom in dit charmante huis voor 7 personen aan de rand van Sa Pobla
    De accommodatie beschikt over fantastische buitenruimtes: u kunt zich afkoelen in het zoutwater-zwembad van 16-3,5 meter met een diepte van 1-2 meter, een siësta houden in de schaduw in een perfect bijgesneden tuin of een maaltijd nuttigen op het gemeubileerde terras of op de gemeubileerde veranda. Er is een barbecue beschikbaar voor kookliefhebbers.
    Het gelijkvloerse huis van 160m2 beschikt over 2 slaapkamers met airconditioning (een tweepersoonskamer en een slaapkamer met 2 tweepersoonsbedden). Voor een extra gast is er een slaapbank beschikbaar. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn twee badkamers (één met douche en de andere met douche en bad).
    De gezellige woon-eetkamer en keuken bevinden zich in dezelfde ruimte. Deze ruimte is uitgerust met airconditioning en televisie met Duitse en Spaanse zenders. Hier kunt u uitrusten op de bank, een dvd kijken, naar musik luisteren of tv kijken. De eethoek biedt voldoende ruimte voor 6 personen. De keuken met een keramische kookplaat is uitgerust met het benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd te bereiden. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.
    Het huis ligt op slechts 1,1 km afstand van Sa Pobla, waar u alle nodige voorzieningen vindt: supermarkt, medisch centrum, apotheek, bars en restaurants etc. Pollenca, dat ook dichtbij is, is de moeite waard om te bezoeken, want u vindt hier charmante geplaveide straatjes en een gevarieerd aanbod aan winkels. Daarnaast kunt u de Calvari-berg beklimmen met zijn 365 treden en een kapel op de top.
    Binnen 20 minuten bent u met de auto bij Ses Casetes des Capellans en Can Picafort. Breng een dag door op het strand en geniet van een zonsondergang vergezeld van een heerlijke verfrissende cocktail. In dit gebied zijn er tal goede restaurants waar u een Spaanse paella kunt proberen. Maak een wandeling langs de promenade met vele bars tot aan Playa de Muro die beroemd is om de rust. Ook raden we aan om Alcudia te bezoeken met zijn kleine baaien met transparant water.
    Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Huisdieren zijn niet toegestaan
    Er is parkeerplaats voor 4 auto's
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten
    Het houden van evenementen is niet toegestaan
    Afstanden
    Strand: 11 km - Can Picafort
    Luchthaven: 46 km - Luchthaven Sant Joan
    Golf: 15 km - Pollença
    Stadscentrum: 1 km - Sa Pobla
    Treinstation: 0,5 km - Sa Pobla
    Busstation: 0,5 km - Sa Pobla
    Veerboot: 15 km - Port Alcúdia
    Ziekenhuis: 15 km - Hospital Comarcal de Inca
    Toeristenlicentie: ET/3932

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sa Pobla

    WeatherAPI.com