Bungalow.Net-

SORT LLARGA

Spanje balearen Sa Pobla

  • 8
  • 4
SORT LLARGA

    Welkom in dit mooie huis aan de rand van Sa Pobla. Het is geschikt voor 8 personen.
    De accommodatie beschikt over een grote, mooie tuin, een zwembad van 7,5 x 3,6 m met een diepte van 1,20 m tot 1,70 m, een kleiner rondzwembad, een terras met ligstoelen, een barbecue en een volledig ingerichte veranda waar u geweldige avonden kunt doorbrengen. Er is ook een kleine groentetuin waaruit u verse groenten kunt halen.
    Dit moderne huis van 302 m2, verdeeld over twee verdiepingen, heeft vier slaapkamers: twee op de begane grond (1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden) en 2 slaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden op de eerste verdieping. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Het huis heeft drie badkamers: twee op de begane grond (één met bad en douche en één met douche) en één op de eerste verdieping met douche. De woonkamer is erg gezellig en licht en heeft twee banken, een salontafel, satelliet-tv, een open haard en een eettafel met stoelen. De volledig uitgeruste aparte keuken heeft een inductie kookplaat. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Het huis ligt op slechts 1 km van Sa Pobla, een stad waar u alles vindt wat u nodig heeft tijdens uw verblijf: supermarkten, medisch centrum, apotheken, bars, restaurants enz. Op een paar kilometer afstand ligt het mooie stadje Pollença die een bezoek waard is. Maak een wandeling door de prachtige geplaveide straten met alle kleine winkeltjes van de omgeving, beklim de 365 treden naar de Calvari-een kleine kerk bovenop de heuvel, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de regio.
    Binnen slechts 20 minuten bent u met de auto bij Ses Casetes des Capellans en Can Picafort. Breng een dag door op het zandstrand en geniet van een cocktail terwijl u naar de zonsondergang kijkt. In de omgeving zijn er goede restaurants waar u een heerlijke paella kunt eten, sommige met een prachtig uitzicht op de baai van Alcúdia. De promenade van Can Picafort is levendig en staat in tegenstelling tot de rust van Platges de Muro. We raden ook aan om het gebied van Alcúdia te bezoeken met baaien met kristalhelder water. Naast de noordkust kunt u de stranden in het oostelijke deel van Mallorca bezoeken, kleine zand- en rotsstranden die ideaal zijn voor natuurliefhebbers.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Er is buitenparkeerplaats voor zes auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Afstanden
    Strand: 12 km - Can Picafort
    Luchthaven: 56 km - Luchthaven Son Sant Joan
    Golfbaan: 8 km - Pollença
    Stad: 1 km - Sa Pobla
    Treinstation: 1 km - Sa Pobla
    Bushalte: 2km - Sa Pobla
    Veerboot: 12 km - Port Alcúdia
    Ziekenhuis: 14 km - Hospital Inca
    Toeristenvergunning: 818/2016/ET

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sa Pobla

    WeatherAPI.com