Zeer goedBelvilla8.6

Campins

Spanje balearen Sa Pobla

  • 8
  • 4
Campins

    Achter deze degelijk houten deuren komt u in een prachtige majestueuse herenwoning binnen. Binnen in de woning en in de patio wordt u omgeven door rust, terwijl u zich toch echt in het centrum bevindt van dit levendige dorp. Barretjes, winkeltjes en restaurants ten overvloede.

    Opvallende zijn de grote ruimten en de hoge plafonds in heel de woning. Indeling parterre: ontvangsthal met modern open trappenhuis dat de parterre met de eerste en tweede verdiepingsvloer integreerd, slaapkamer met badkamer ensuite, grote lichte woon/eetkamer met direkt toegang tot patio en zwembad. Via een gang komt u in de keuken met tevens direkt toegang tot de patio en een onafhankelijke badkamer.

    Indeling eerste verdieping: Grote gemeenschappelijke ruimte, complete badkamer, drie slaapkamers waarvan een met badkamer ensuite en kleedkamer. Via deze kamer of via de keuken komt u op een groot overdekt terras met wasfaciliteiten.

    Indeling tweede verdieping: grote gemeenschappelijke ruimte, badkamer.

    De patio met privé zwembad is het hart van de woning. Ligbedden, parasols en tuinmeubilair zijn aanwezig. Parkeren van een auto is overal mogelijk in de buurt. Overigens is er ook een treinstation dat rechtstreeks verbinding heeft met Palma.

    Sa Pobla ligt niet al te ver van mooie stranden en van de hoge bergen van de Tramuntana. Grote supermarkten liggen op loopafstand. Van buiten is Sa Pobla een dorp als vele, echter de kern is gezellig met een groot dorpsplein en verschillende straatjes met winkeltjes. Toegang tot de snelweg van Palma naar Alcudia treft u op 4 km. Overigens is er ook een treinstation die naar hartje Palma gaat.

    Laat u verrassen door deze mooie grote woning waar u de rust vindt van het platteland en de hectiek van een gezellig dorp.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sa Pobla

    WeatherAPI.com