MERO

    Modern duplexwoning van 140 m2 met uitzicht op de zee en het dorp, gelegen in het kustgebied van Sa Rapita (Campos). Het biedt plaats aan 6 personen.
    De accommodatie beschikt over een verhard privé buitengedeelte van 36m2 en een gemeubileerde veranda van 18m2 waar u kunt genieten van aangename avonden met uw geliefden. De veranda bevindt zich aan de achterzijde van het pand en is toegankelijk vanuit de keuken. Tegelijkertijd heeft de woning een totaal van 3 terrassen, 2 van 18m2 die toegankelijk zijn vanuit 2 van de slaapkamers op de 1e verdieping; het 3e terras is 17,5 m2 groot, is gemeubileerd en is toegankelijk vanuit de woonkamer van de accommodatie. Dit laatste gemeubileerde terras is de ideale plek om te ontspannen en genieten van een aperitief vergezeld van de zeewind. De villa heeft gedeeltelijke privacy en privé parkeerruimte om 3 auto's te parkeren.
    De woonkamer van het huis met airconditioning is de perfecte plek om te ontspannen en terwijl u naar een film op de satelliet-tv kijkt of een boek leest. De gemeubileerde eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer en is perfect om te genieten van maaltijden met familie en vrienden. De aparte keuken is uitgerust met alles wat nodig is om de lekkerste gerechten te bereiden inclusief een elektrisch fornuis. Er is een wasruimte met 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Er zijn 3 slaapkamers in het huis (allemaal met airconditioning en kasten): 2 met 1 tweepersoonsbed en de derde met 2 eenpersoonsbedden. Als het nodig was, is er een babybed in het pand. 2 van de slaapkamers hebben directe toegang tot het terras. Er is airconditioning (in alle kamers behalve in de badkamers), vloerverwarming en muzieksysteem zodat u overal en altijd kunt genieten van muziek. Er zijn 3 badkamers: 2 met douche (waarvan één "en suite") en de laatste met een bad.
    Deze villa ligt in een van de mooiste omgevingen op het eiland Mallorca. Het ligt redelijk dichtbij de stranden Es Trenc en Ses Covetes, die tot de beste van het eiland worden gerekend. In Sa Rapita is er een jachthaven, waar u watersportlessen kunt nemen en kano's, zeilboten kunt huren enz. Het gebied heeft een breed scala aan heerlijke visrestaurants en zeer dichtbij de accommodatie kunt u een boot nemen en een reis maken naar het eiland Cabrera.
    Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden
    Strand: 1 km - Sa Rapita
    Luchthaven: 36 km - Palma
    Golf: 22.2 km - Marriot Son Antem
    Dorp: 0 km - Sa Rapita
    Treinstation: 35,8 km - Manacor
    Bushalte 0.7 km - Sa Rapita
    Veerboot: 43.5 km - Palma
    Ziekenhuis: 35.8 km - Manacor
    Toeristenlicentie: 100/2015/ET

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sa Rapita (campos)

    WeatherAPI.com