UitstekendBelvilla10

Can Vadella

Spanje balearen San José

  • 8
  • 5
Can Vadella

    Can Vadella is een unieke finca (ca. 40.000 m² grond) met een prachtig uitzicht over de bergtoppen van Ses Roques Altes en de vallei Es Canal de Sa Torre; een plek waar u volledige privacy en rust vindt en heerlijk kunt genieten van de natuur. De finca is 300 jaar oud en is gerenoveerd met prachtige materialen en technieken uit het verleden. Er is veel gebruik gemaakt van hout en natuursteen. De meeste meubels zijn speciaal handgemaakt.

    Voor het huis ligt een enorm terras met een chillout pergola. Er bevindt zich tevens een ruime overdekte buitenkeuken met een barbecue. Hier kunt u aan de houten eettafel heerlijk dineren. Vanaf hier kijkt u uit over de vijver en het ronde zwembad (doorsnede ca. 7 m., diepte ca. 1,60 m.) met ligbedden.

    De finca ligt in een prachtig natuurgebied in Cala Vadella, 4 km van het pittoreske dorpje San José, 2 km van het strand van Cala Vadella en in de directe omgeving van de stranden Cala d'Hort, Cala Tarida en Cala Conta.

    Via de openslaande deuren van het hoofdhuis komt u binnen in een knusse woonkamer met rustiek meubilair, houtkachel, zithoek, uitgerust met satelliet-TV, Dvd-speler, WiFi en iPod connectie. Daarachter ligt de eetkamer met een bijzonder en authentiek plafond en een prachtige houten eettafel en van daaruit komt u in de keuken. Deze is volledig uitgerust met keramische kookplaat, magnetron, afwasmachine en koel-vriescombinatie.

    De slaapkamers zijn sfeervol en ook hier zijn de houten accenten ruim aanwezig. In het hoofdhuis is een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en badkamer en suite. Via aparte ingang komt u in de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, ook deze heeft een eigen badkamer.

    In het gastenhuisje, een paar meter verwijderd van het hoofdhuis zijn nog twee slaapkamers elk met een tweepersoonsbed en een badkamer en suite. Al deze slaapkamers hebben airco. De vier bijbehorende badkamers hebben douche, wastafel en toilet.

    Via een grappig trapje achter het huis komt u in een vijfde slaapkamer, ook met aparte ingang, deze kleine extra slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, heeft een erg laag plafond, geen airco en deelt de badkamer uit het hoofdhuis.

    Net buiten het terrein is er een zone SPA, waar u ayurveda behandelingen kunt krijgen, acupunctuur, Thaise massage
    en yoga lessen in groepsverband of privé. Tevens is er service voor bootverhuur, paardrijd excursies, fietstochten en duiken.

    U kunt op het eigen terrein van het huis via een landweggetje de berg op gaan waar u een tweede chill - out pergola vindt met uitzicht op Es Vedra en van waaruit u een schitterende zonsondergang kunt aanschouwen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor San José

    WeatherAPI.com