LLAMPÚDOL

    Deze ruime villa ligt in een residentiële omgeving vlakbij het strand van Sa Coma. Het is geschikt voor maximaal 8 personen. De buitenruimte is ideaal om elk moment van de dag te genieten. Het zwembad van 10 m x 5 m met een diepte van 0,45 m tot 1,50 m is perfect om af te koelen op de warmste dagen en daarna te ontspannen op de ligstoelen, naast het zwembad. Het zwembad heeft een omheining als bescherming voor kinderen. De veranda van 35 m2 nodigt u uit om een aangename tijd door te brengen met uw familie of vrienden en om te genieten van heerlijke maaltijden bereid op de barbecue. In de tuin zijn er verschillende fruitbomen zoals citroen-, sinaasappel- en mispelbomen.
    Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een ruime lounge met vijf fauteuils en satelliet-tv; een aparte eetkamer met een tafel en stoelen en een grote, volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, zodat u zonder enig probleem kunt koken. Alle 4 slaapkamers hebben toegang tot een klein terras en is elk voorzien van twee eenpersoonsbedden; een van de slaapkamers heeft een eigen badkamer met bad. Er is ook een andere badkamer met bad. De accommodatie is voorzien van airconditioning, centrale verwarming en 4 ventilatoren. Als u met een baby reist, is er op aanvraag een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar.
    De wasruimte ligt op de verdieping -1, naast de garage, en is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Sa Coma is een mooie plaats in het oosten van Mallorca met veel prachtige zandstranden en baaien. Het strand van Sa Coma ligt op slechts 400 meter van het huis. Andere nabijgelegen stranden zijn het strand "S'Illot" en Cala Millor.
    Binnen ongeveer 10 minuten bent u met de auto in Porto Cristo, waar u een breed scala aan toeristische diensten vindt, zoals bars, restaurants, winkels enz.
    Wij raden u aan om "les Coves del Drach" en "Hams Coves" te bezoeken. Als u een actieve vakantie wilt doorbrengen en sporten beoefenen zoals golf, tennis of paddle tennis, is dit gebied perfect voor u. Er zijn diverse golfbanen (Son Servera, Canyamel, Capdepera enz.) en verschillende tennis en paddle tennis clubs zeer dichtbij. Voor liefhebbers van fietsen, zijn de routes naar de Kapel van Arta of de Cala Ratjada vuurtoren zeer interessant.
    NOTITIE:
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er zijn 2 parkeerplaatsen in de garage en 2 buitenparkeerplaatsen beschikbaar.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    AFSTANDEN:
    Strand: 0.400 km - Sa Coma
    Luchthaven: 65 km - Son Sant Joan
    Golf: 13 km - Pula Golf
    Dorp: 0.01 km - Sa Coma
    Treinstation: 17,1 km - Manacor
    Bushalte: 0.230 km - Avda Les Savines.
    Veerboot: 72 km - Palma
    Ziekenhuis: 18.5 km - Manacor
    Verwarming (januari - december): €15,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sant Llorenc del Cardassar

    WeatherAPI.com