SON BARBOT

    Mooi landhuis met privé zwembad in Sant Llorenç des Cardassar. Het is geschikt voor maximaal 10 personen + 1 extra. Dit prachtige huis is ideaal voor een groep vrienden of meerdere gezinnen.
    In de groote buitenruimte vindt u een privé zwembad van 12x6m met een maximale diepte van 1,90m en een buitendouche om het chloor na een duik in het zwembad af te wassen. Er zijn 10 ligstoelen om te zonnebaden en te ontspannen. Aan de andere kant is er een privé paddle / tennisbaan, een petanqueterrein, een pooltafel en een tafelvoetbaltafel. Er zijn verschillende zitgedeeltes op het terrein om te genieten van rust en stilte met een goed boek of een drankje. Het huis beschikt over 3 veranda's: één met een keuken, naast het zwembad, één bij de ingang en een derde in de voormalige garage. Er zijn ook 2 gemeubileerde terrassen. De barbecue maakt uw buitendiners onvergetelijk. Het terrein is omheind en er zijn geen directe buren, dus u heeft volledige privacy.
    Het huis van 454 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u een woon- en eetkamer met twee banken, twee fauteuils, satelliet-tv, een cd-speler, een dvd-speler en een eettafel voor 10 personen. De aparte keuken beschikt over een keramische kookplaat, een vaatwasser en alle andere keukengerei om fantastische maaltijden met uw gezin te bereiden. In de wasruimte vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Op de begane grond zijn er 2 slaapkamers: één met een tweepersoonsbed, een kledingkast en een eigen badkamer met een douche en een andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een gastentoilet naast de veranda.
    Boven zijn er nog drie slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en een kleedkamer en twee slaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden. Elke slaapkamer heeft een ventilator en een kledingkast. Op aanvraag zijn er maximaal twee babybedjes en kinderstoelen gratis beschikbaar. Indien nodig kunnen we een extra bed in de slaapkamer met de kleedkamer plaatsen (tegen een extra toeslag). Op de eerste verdieping is er een badkamer met een douche.
    In Sant Llorenç des Cardassar zult u genieten van de landelijke sfeer, omringd door de rust en de stilte van dit gebied. U kunt genieten van een breed scala aan recreatieve activiteiten, restaurants en winkels in nabijgelegen plaatsen zoals Manacor, Cala Millor en Sa Coma. Voor cultuur en geschiedenis kunt u de archeologische vindplaats van s'Illot (een Talaiotische nederzetting uit de Bronstijd) of de Basiliek van Son Peretó bezoeken.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van feesten of evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor maximaal 4 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 12 km - Cala Millor
    Luchthaven: 59.3 km - Palma
    Golfbaan: 9,9 km - Pula Golf
    Dorp: 2 km - Sant Llorenç
    Treinstation: 11 km - Manacor
    Bushalte: 2 km - Sant Llorenç
    Veerboot: 41.2 km - Port de Alcudia
    Ziekenhuis: 11 km - Manacor
    Extra bed (januari - december): €15,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sant Llorenc del Cardassar

    WeatherAPI.com