SON GORRIÓ

    Welkom bij dit charmante, rustieke huis met privé zwembad, aan de rand van Sant Llorenc des Cardassar, geschikt voor 6 personen. Dit mooie, typisch Mallorcaanse huis heeft een privé zwembad van 8m x 4m met een diepte van 0,9m tot 1,8m. Rond het zwembad zijn er 5 ligstoelen waar u kunt ontspannen. Er zijn verschillende fruitbomen, die afhankelijk van het seizoen sinaasappelen, pruimen, appels, persimmons en cactusvijgen dragen. U kunt heerlijke avonden doorbrengen op de volledig gemeubileerde veranda, met uitzicht op het zwembad, vergezeld van de rust van het gebied. Op de 1e verdieping vindt u nog één terras. Het huis is vrijstaand en u heeft volledige privacy.
    Dit huis van 228 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, heeft 3 slaapkamers, allemaal op de eerste verdieping en voorzien van twee eenpersoonsbedden en airconditioning. Als u met een baby reist, verstrekken we een kinderbed en een kinderstoel. Er zijn 2 badkamers met bad, één op de begane grond en één op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vindt u ook een lounge, een gezellige plek om een goed boek te lezen of satelliet-tv te kijken.
    De aparte keuken met gasfornuis is volledig uitgerust. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om lekkere maaltijden te bereiden tijdens uw verblijf. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. De lounge op de begane grond heeft twee fauteuils en is voorzien van airconditioning, perfect om te ontspannen en te rusten. Dit huis heeft een eetkamer voor 6 personen.
    Het huis en zijn omgeving ademen rust en zijn ideaal voor een ontspannen verblijf omringd door de natuur. Het is een ideale plek om lange tochten te maken, zowel te voet als per fiets, langs velden en wegen in de omgeving. De woning ligt op slechts 850m van Sant Llorenc des Cardassar, waar u alles vindt wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Op slechts 16 km afstand vindt u prachtige stranden zoals Sa Coma, Illot, Cala Millor, Cala Bona enz.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er zijn 6 parkeerplaatsen buiten.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Afstanden:
    Strand: 14 km - Sant Llorenc des Cardassar
    Luchthaven: 55 km - Palma
    Golf: 11,3 km - Pula Golf
    Dorp: 0.850 km - Sant Llorenc des Cardassar
    Treinstation: 12 km - Manacor
    Bushalte: 0.850 km - Sant Llorenc des Cardassar
    Veerboot: 47 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 12 km - Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sant Llorenç Des Cardassar

    WeatherAPI.com