Villas SA GRUA

    Welkom in dit fantastische vakantiehuis aan de rand van Sant Llorenç des Cardassar, waar 6 gasten hun tweede huis met een privézwembad zullen vinden.
    Na een lange dag op het eiland of op het strand, is het beste plan om terug naar huis te komen, het zand en het zout onder de douche buiten te wassen en een koele en ontspannen duik in het zoutwaterzwembad te nemen. De groene kleuren komen perfect overeen met de prachtige tuin van bomen en geplette steen en zijn grootte (14 x 5 meter en 0,65 tot 1,5 meter diepte) maakt het perfect voor goede lengtes. Maar wat gebeurt er als u liever thuis blijft? Maak u zich geen zorgen, u zult u zich niet vervelen! U kunt zonnebaden op een van de 6 ligstoelen bij het zwembad, genieten van een goed boek onder de parasol of op de hangende hangmat, of een kopje thee bij de salontafel, tafelvoetbal spelen of poolen of genieten van een heerlijke barbecue onder de indrukwekkende en gemeubileerde veranda. Het pand heeft totale privacy en u zult ook een kippenhok vinden.

    Het huis bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u de woonkamer met een grote bank waar u de satelliet-tv-kanalen kunt bekijken of een van de boeken kunt lezen die door het huis worden aangeboden met het gezelschap van het landschap door het grote raam. Een tweede woonkamer, gecombineerd met de eethoek, leidt naar de keuken, die is uitgerust met een gasdop, een oven, een koffiezetapparaat en een broodrooster, en heeft een directe toegang tot de tuin. De wasruimte is zelfstandig en heeft een strijkijzer, een strijkplank en een wasmachine. Een douche, badkamer completeert deze verdieping. Naar boven, vindt u een tweede badkamer met een douche en drie slaapkamers met twee aparte bedden, AC en een kast elk. Een van de slaapkamers heeft een eigen badkamer met een bad en een mooi balkon. We kunnen twee babybedjes en twee hoge stoelen klaarmaken voor als u met uw baby reist. Ten slotte is het huis voorzien van centrale verwarming voor het koudste seizoen.

    Deze accommodatie ligt op ongeveer 2 km afstand van Sant Llorenç des Cardassar, dus het is perfect voor diegenen die houden van de rust van het platteland en de natuur. Daarom is de omgeving perfect om te wandelen of fietsen met de beschikbare fietsen op de paden. Het stadscentrum biedt de basisdiensten voor een onafhankelijk verblijf, en meer vindt u in Artà. Het dichtstbijzijnde strand is een Coma, op ongeveer 14 km afstand, maar u kunt ook vele anderen bezoeken, zoals Cala Millor of Costa dels Pins. Dezelfde afstand leidt naar de dichtstbijzijnde golfbaan, Pula Golf, waar je echt een goede tijd kunt doorbrengen als je van golfen houdt.

    Opmerking: we accepteren geen gasten onder de 25 jaar, tenzij u een gezin bent. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Er is een buitenparkeerplaats voor 2 auto's.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

    Het uitchecken is op zaterdag in juni 2019.
    Het inchecken vindt plaats op vrijdag in juli 2019.
    Het uitchecken is op zondag van 18/08 tot 31/08/2019.

    Afstanden
    Strand: 13,9 km - Sa Coma
    Luchthaven: 52.6 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 12,3 km - Pula Golf
    Stad: 2 km - Sant Llorenç des Cardassar
    Treinstation: 12,5 km - Manacor
    Bushalte: 2 km - Sant Llorenç des Cardassar
    Veerboot: 44.9 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 9.5 km - Hospital de Manacor

    Toeristische vergunning: ET / 1991

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sant Llorenç Des Cardassar

    WeatherAPI.com