Bungalow.Net-

SON MATET

Spanje balearen Santa Eugènia

  • 6
  • 2
SON MATET

    Welkom bij dit vriendelijke landhuis met privézwembad in Santa Eugenia geschikt voor 4 tot 6 personen. U kunt de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt op het terras. Daarna is het heerlijk om te zonnebaden op een van de vier ligstoelen en als het te warm is, kunt u een verfrissende duik nemen in het bovengrondse ronde zwembad van 5m x 5m met een diepte van 1,3m. Er is een barbecue beschikbaar voor onze gasten. Het gazon is kunstmatig. De eigenaar maakt zich zorgen over het milieu dus het huis heeft zonnepanelen. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren.
    De comfortabele woonkamer met satelliet-tv is ideaal om een film te kijken of om een goed boek te lezen. De bank kan worden omgezet in een slaapbank voor twee extra personen. De keuken is goed uitgerust inclusief een gasfornuis en een eethoek. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank bevinden zich in de badkamer. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed, evenals een badkamer met douche, een kinderbedje, een kinderstoel en twee ventilatoren in de accommodatie.
    De finca ligt in het idyllische centrum van het eiland, dichtbij Santa Eugenia, waar u alle diensten kunt vinden die u nodig heeft voor uw vakantie. Golfliefhebbers kunnen genieten van de golfbaan Puntiró en Golf Son Gual op een paar kilometer afstand. Als u naar het strand wilt gaan, kunt u Port d'Alcúdia in het noorden bezoeken met zandstranden met kristalhelder water of naar het zuiden gaan en genieten van stranden zoals Can Pastilla en Playa de Palma. Een auto is belangrijk. Omdat het huis zich in Santa Eugenia bevindt, hoort u mogelijk vliegtuigen.
    Neem voor bijkomende kosten contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeergelegenheid voor 4 auto's.
    Energie werkt via zonnepanelen, we vragen om een verantwoord gebruik van elektrische apparaten. Daarnaast is er een alternator.
    Het zwembad heeft geen lichten.
    Afstanden
    Strand: 36,8 km - Can Picafort
    Luchthaven: 18.8 km - Son San Joan
    Golfbaan: 8,1 km - Golf Puntiro
    Dorp: 2.8 km - Sta. Eugènia
    Treinstation: 9,6 km - Sta. Maria
    Bushalte: 3,0 km - Sta. Eugènia
    Veerboot: 31.0 km - Palma
    Ziekenhuis: 16.7 km - Inca
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Eugènia

    WeatherAPI.com