Bungalow.Net-

MANTONIA

Spanje balearen Santa Margalida

  • 8
  • 4
MANTONIA

    Dit is een moderne villa met privé zwembad in Can Picafort, in het noorden van Mallorca, geschikt voor 8 personen.
    Dit huis in mediterrane stijl heeft een zoutwater-zwembad van 8m x 4m met een diepte van 0,6 m tot 2 m. Het houten terras is een idyllische plek om te zonnebaden (vier ligstoelen). Er is nog een buitendouche en een barbecue buiten. De veranda aan het zwembad is geweldig om buiten te dineren en een andere veranda bij de ingang nodigt uit voor een romantische samenzijn. Dit moderne huis is omheind en heeft directe buren.
    Dankzij de mediterrane inrichting met heldere kleuren zal u zich gelijk thuis voelen. De lichte zitkamer heeft toegang tot de veranda en is voorzien van satelliet-tv. De moderne en volledig uitgeruste keuken met een gasfornuis maakt het koken erg gemakkelijk. Het is ook uitgerust met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche op de begane grond.
    Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Twee van de slaapkamers hebben toegang tot een niet-gemeubileerd terras en een van hen heeft een eigen badkamer met een douche en een bad. Daarnaast is er een badkamer met douche op de bovenverdieping. Een babybedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is airconditioning in het hele huis.
    Deze mooie villa ligt in Son Bauló, een rustige zone van Can Picafort, op slechts een paar minuten lopen van het zandstrand. Daar kunt u ligstoelen en parasols huren of genieten van een drankje in de strandbars. De promenade langs de zee leidt u naar het centrum van de stad, dat in de zomer erg levendig is en alle nodige voorzieningen biedt voor uw verblijf, zoals bars, speeltuinen, winkels en restaurants. Een boottocht naar Formentor, het meest noordelijke deel van Mallorca is een onvergetelijke ervaring. Met de auto, bus of fiets kunt u veel mooie stranden bereiken zoals Casetes des Capellans, Playa de Muro, Puerto de Alcúdia of Son Serra de Marina.
    Deze verhuur accepteert geen klanten onder 20 jaar, behalve in gevallen waarin ze met hun ouders reizen. We hebben kopieën nodig van de ID van elke persoon om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden
    Strand: 0,4 km - Son Baulo
    Luchthaven: 55 km - Son Sant Joan
    Golf: 12 km - Alcanada
    Stad: 1,2 km - Can Picafort
    Treinstation: 14 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.2 km - Son Baulo
    Veerboot: 12 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 4 km - Playa de Muro

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Margalida

    WeatherAPI.com