Bungalow.Net-

CAN PONS

Spanje balearen Santa Margalida

  • 6
  • 3
CAN PONS

    Dit Mallorcaanse huis voor 6 personen ligt op slechts 450 meter van het strand van Can Picafort en is ideaal voor een gezinsvakantie of een kleine groep vrienden.
    Dit huis in mediterrane stijl heeft een fantastisch terras met zonnescherm waar u kunt zitten om te ademen en de zachte zeebries kunt voelen terwijl u geniet van een goed ontbijt of een smakelijk diner bereid op de barbecue. De kleurrijke blinds geven een vleugje vreugde aan de buitenkant van het huis. Op de veranda, gelegen aan de ingang van het huis, kunt u ontspannen lezen van een interessant boek vergezeld van een verfrissend drankje.

    Het enige huis is voorzien van een grote woonkamer met een satelliet-tv en een eethoek met een eettafel voor 6 personen. Dit verblijf is perfect om samen te eten terwijl u naar uw favoriete tv-kanalen kijkt. De keuken met een zeer "op zee geïnspireerde inrichting", is uitgerust met een gasfornuis en biedt alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden en u thuis te voelen. Er zijn in totaal drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en een toilet. Alle slaapkamers hebben een ventilator voor de warmste dagen. We zullen op aanvraag een wieg en een kinderstoel klaarmaken, als u met een baby reist. Een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank staan tot uw beschikking.

    In de omgeving van Can Picafort zijn er veel winkels en activiteiten om van de zomer te genieten. Het strand is een van de beste stranden van Mallorca vanwege de grote uitbreiding, waardoor het de beste plek is voor lange wandelingen, watersporten of zelfs een boottocht maken. Voor golfliefhebbers ligt de Alcanada-golfclub op slechts 11 km afstand. Op de "Paseo del Colón" kunt u boodschappen doen, kleding of schoenen kopen. Probeer een verfrissend ijsje in een van de vele kiosken en yoghurt-ambachtslieden. Het bezoek aan de vuurtoren van Formentor is verplicht!

    Opmerking: De huur van deze woning is gebaseerd op de Spaanse wetgeving, in het bijzonder wet 29/1994 van 24 november op stedelijke verhuur, waarvoor de woning beschikbaar zal zijn voor seizoensgebruik. Dit contract biedt geen enkele vorm van toeristische diensten aan de huurder en bestaat alleen uit het gebruik en genot van onroerend goed.

    Opmerking: neem contact op met de adverteerder voor extra kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren kunnen niet worden ondergebracht.
    Garage voor één auto.

    Afstanden:
    Strand: 0.45 mi - Can Picafort
    Luchthaven: 55 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 11 km - Alcanada
    Plaats: 0 km - Can Picafort
    Treinstation: 16 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0,6 km - Kan Picafort
    Veerboot: 9 km - Haven van Alcúdia
    Ziekenhuis: 6 km - Hospital de Muro



    Toeristenlicentie: 1549 / E2017 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Margalida

    WeatherAPI.com