Bungalow.Net-

ES MOLLET

Spanje balearen Santa Margalida

  • 6
  • 3
ES MOLLET

    Deze moderne villa met privé zwembad in Son Serra de Marina biedt comfortabele accommodatie voor 6 personen. De moderne buitenruimtes zijn perfect voor een barbecue met uw familie. Geniet van het privé zwembad van 11m x 3m met een diepte van 0,8m tot 2m of neem een buitendouche na een dag op het strand. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.
    Deze gelijkvloerse woning heeft drie slaapkamers met airconditioning, twee met een tweepersoonsbed en één met een rolbed. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed beschikt over een badkamer en-suite met douche. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is een tweede badkamer met douche.
    Dankzij de openslaande deuren is de zithoek een lichte en vriendelijke ruimte waar u kunt genieten van lunch met uw familie of een film kijken op de satelliet-tv. Als u wilt koken, is er een volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Als u van de oceaan en het strand houdt en op zoek bent naar rust, is Son Serra de Marina perfect voor u. De rotsachtige kust ligt op slechts 20 meter van het huis, terwijl het zandstrand ongeveer 500 meter verderop ligt. Geniet van een drankje 's avonds in een mooi restaurant met uitzicht op zee. Daarnaast kunt u surfen op paddle surfen. Op 10 minuten rijden ligt Can Picafort, waar u recreatie, nachtleven, winkelmogelijkheden en nog veel meer vindt.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 0.5 km - Son Serra de Marina
    Luchthaven: 67,7 km - Son San Joan
    Golfbaan: 21,0 km - Capdepera
    Dorp: 1.0 km - Son Serra de Marina
    Treinstation: 25.4 km - Sineu
    Bushalte: 1,5 km - Son Serra de Marina
    Veerboot: 20,2 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 22,0 km - Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Margalida

    WeatherAPI.com