Bungalow.Net-

SA CASETA DE SON MORRO

Spanje balearen Santa Margalida

  • 4
  • 2
SA CASETA DE SON MORRO

    Gelegen in het noordelijke centrum van Mallorca, in Santa Margalida, nodigt dit landhuis niet ver van het strand 4 gasten uit voor een heerlijke vakantie.
    Zomerhuis met één verdieping omgeven door bomen met een fantastisch uitzicht op het platteland. Op de gemeubileerde veranda kunt u 's middags genieten van een heerlijke BBQ of een kopje koffie. De buitenkant is voorzien van een chloorfilter zwembad van 8m x 4m met een diepte van 1,4m tot 1,7m. Op het dak vindt u een terras met vrij uitzicht waar u kunt zonnebaden op 4 ligbedden. Op een heldere dag kunt u zelfs de baai van Alcudia zien! Een omheind perceel heeft geen directe buren.

    De veranda leidt naar een woon / eetkamer met airconditioning, een satelliet-tv en een grote open haard. Een Amerikaanse keuken met een vitro-keramische plaat en vaatwasser heeft alle benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd te bereiden.
    Er zijn ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    De gang die naar de slaapkamers leidt, is voorzien van airconditioning. Slaapkamers zijn uitgerust met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Er is een badkamer met een douche. Als u met een baby reist, zullen wij u op verzoek een kinderbed en een kinderstoel bezorgen.

    Het huis is omgeven door amandelbomen en ligt op slechts 5 km van het strand van Can Picafort. Dit brede strand is niet alleen ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor watersportliefhebbers. In Can Picafort vindt u supermarkten, bars en restaurants en andere voorzieningen die nodig zijn voor uw verblijf. Mallorca biedt niet alleen een strand, maar andere plaatsen zoals het natuurpark S'Albufera, de grotten van Campanet en de vuurtoren van Formentor zijn het waard om gezien te worden.

    Opmerking: We kunnen geen gasten jonger dan 30 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Er zijn 6 parkeerplaatsen
    Neem contact op met de adverteerder voor extra kosten
    Huisdieren zijn niet welkom
    Evenementen vieren is niet toegestaan

    Afstanden:
    Strand: 5,2 km - Can Picafort
    Luchthaven: 51.3 km - Son Sant Joan
    Golfkamp: 17.7 km - Alcanada
    Stadscentrum: 5,2 km - Can Picafort
    Treinstation: 8,7 km - Muro
    Busstation: 5,1 km - Kan Picafort
    Veerboot: 14,4 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 10.8 km - Hospital General de Muro








    Toeristenlicentie: 1587/2016 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Margalida

    WeatherAPI.com