Bungalow.Net-

BIRKADEM

Spanje balearen Santa Margalida

  • 6
  • 3
BIRKADEM

    Mooi landhuis met zwembad, voor maximaal 6 personen, ideaal voor gezinnen en groepen vrienden. Het huis heeft veel buitenruimte met een prachtig zwembad van 12m x 6m met een diepte van 0,8m - 1,6m. Het zwembad is omheind voor de veiligheid van de kleinere kinderen. Er is buitendouche, zodat u met fris water kunt afkoelen. Naast het zwembad is er een terras met 7 ligbedden waar u kunt ontspannen en zonnebaden. Er is een volledig uitgeruste veranda met banken, fauteuils en een tafel met stoelen om te kunnen dineren vergezeld van de landbries. U kunt ook genieten van een gegrild diner bereid op de barbecue van het huis. Er is een gebied met gazon, bomen en planten waar u kunt wandelen of spelen met uw kinderen. De woning heeft complete privacy omdat het omheind is en geen naaste buren heeft.
    Het huis van ongeveer 300m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, kledingkast en een prachtig uitzicht op het zwembad en het Mallorcaanse platteland; en de andere twee slaapkamers hebben elk twee eenpersoonsbedden, kledingkast en uitzicht op het zwembad en de tuin. Wij kunnen een kinderbed en kinderstoel verstrekken als u het nodig heeft. Er zijn 2 badkamers, één op de begane grond met douche en de andere op de eerste verdieping met bad. De woonkamer die in open verbinding staat met de eetkamer, heeft satelliet-tv, open haard, 2 banken en vier fauteuils, zodat u naar tv kunt kijken of surfen op het internet. De eethoek heeft een tafel en stoelen. De aparte keuken met gasfornuis heeft alles wat u nodig heeft, zodat u uw favoriete gerechten kunt bereiden. De wasruimte is in de badkamer op de begane grond en is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Santa Margalida is een rustig dorp in het noorden van Mallorca, op slechts 10 minuten van het strand van Can Picafort, ideaal voor zijn kilometerslange fijnkorrelige, witte zandstrand en kristalhelder water en zijn promenade vol winkels en restaurants waar u kunt wandelen, uit eten of winkelen. U kunt ook het strand van Son Serra de Marina bezoeken, die tot deze plaats behoort en op slechts 20 minuten ligt, daar vindt u een ongerept strand met duinen ideaal om te ontspannen in de zon. Elke dinsdag en elke zaterdag wordt een traditionele markt gehouden in het centrum van Sta. Margalida, met traditionele en ambachtelijke producten uit Mallorca.
    Voor aanvullende kosten, raadpleeg de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Evenementen zijn niet toegestaan.
    Afstanden:
    Strand: 12,1 km - Can Picafort
    Airport: 61,9 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 25.5 km - Golf Alcanada
    Plaats: 5.5 km - Santa Margalida
    Treinstation: 13.5 km - Muro
    Bushalte: 6 km - Santa Margalida
    Veerboot: 15 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 30 km - Hospital de Muro
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Margalida

    WeatherAPI.com