Bungalow.Net-

VILLA SON SERRA

Spanje balearen Santa Margalida

  • 8
  • 4
VILLA SON SERRA

    Mooi zomerhuis in Son Serra de Marina, in Noord-Mallorca, ideaal voor 6 - 8 gasten. Het huis heeft een privé zwembad van 11 x 4,5 meter met een diepte van 1,2 tot 2 meter. Na een uitgebreid ontbijt op het schaduwrijke terras kunt u genieten van het zonnebaden op een van de zes ligbedden en uzelf verfrissen bij de buitendouche. De veranda aan de voorkant van het huis is een mooie plek voor een snack vóór het avondeten. Voor diegenen die liever thuis dineren, kunt u een heerlijke barbecue bereiden. Het perceel is omheind en er zijn directe buren, aangezien het in een rustige woonwijk ligt.
    De woning is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een ruime en lichte woonkamer - eetkamer op de begane grond. Het is goed uitgerust met een satelliet-tv, een dvd-speler en een cd-speler. De ruime keuken is uitgerust met keukengerei, een gasfornuis, een vaatwasser en een andere eettafel voor 6 personen. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Er zijn drie slaapkamers op de begane grond, twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De slaapkamer met tweepersoonsbed heeft ook een eigen badkamer met een hydromassage bad en een bidet. Op de eerste verdieping vindt u maar een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Vanuit de gang op de eerste verdieping heeft u toegang tot een niet gemeubileerd terras met uitzicht op de urbanisatie. Er zijn ook twee ventilators, een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar.
    Het rotsachtige strand is ongeveer 750 meter verderop, maar u vindt er een natuurlijk zanderig en kiezelachtig strand met duinen aan het eind van het dorp. Daarnaast kunt u met de auto naar Can Picafort gaan, waar u een ander zandstrand vindt en tal diensten, zoals restaurants, bars, winkels en recreatieve activiteiten. In Son Serra de Marina vindt u een restaurant, een bar en een apotheek. De noordelijke kust heeft vele baaien en stranden, zoals o.a. Cala Torta, Cala Na Clara of Betlem.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden
    Strand: 0.75 km - Son Serra de Marina (roca)
    Luchthaven: 68.5 km - Aeroport de Son Sant Joan
    Golfbaan: 21,3 km - Capdepera
    Dorp: 9 km - Can Picafort
    Treinstation: 20.9 km - Muro
    Bushalte: 0.65 km - Son Serra de Marina
    Veerboot: 19.3 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 15.9 km - Hospital General De Muro
    Toeristenvergunning: 8571
    Borg: €300,-
    Eindschoonmaak (januari - december): €50,- per verblijf (verplicht)
    Extra bed (januari - december): €35,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Margalida

    WeatherAPI.com