Bungalow.Net-

SON TERROLA

Spanje balearen Santa Margalida

  • 6
  • 3
SON TERROLA

    De villa met zwembad is romantisch gelegen in het midden van het prachtige platteland van Mallorca, in Santa Margalida. Het heeft een oppervlakte van 220 m2 en is geschikt voor 6 personen.
    Deze gezellige villa heeft drie slaapkamers; het is ideaal voor gezinnen met kinderen of groepen vrienden. Twee van de slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en de andere twee hebben elk twee eenpersoonsbedden. Een van de slaapkamers met een tweepersoonsbed heeft een eigen badkamer met douche en ruimte voor twee extra bedden. Daarnaast zijn er nog twee badkamers met douche. Er is geen airconditioning in de kamers, maar we zijn blij om ventilators te bieden als u dat wenst.
    U voelt de mediterrane sfeer in elke kamer. De met licht gevulde woonkamer biedt twee comfortabele banken waar u kunt ontspannen terwijl u een boek leest, tv kijkt of een kleine 'siësta' houdt. De aangrenzende eetkamer met zijn ruime tafel is de juiste plek om een aangename maaltijd te hebben met uw vrienden en familie. De aparte keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: blender, magnetron, koelkast, broodrooster, vaatwasser, perser, waterkoker, koffiezetapparaat, gasfornuis en oven etc. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Buiten op het ruime terras kunt u genieten van een barbecue, een duik nemen in het zwembad of gewoon ontspannen in de tuin. De veranda van 50 m2 is ingericht met tafels en stoelen om in de zomer buiten te eten. Het grasveld van 400 m2 is de perfecte plek om de kinderen te laten spelen en het is mooi versierd met Mallorcaanse stenen en planten. Het zwembad van 5 x 10 meter is omgeven door een terras dat uitnodigt tot zonnebaden op een van de 6 ligbedden. U kunt zelfs een mini-pingpongwedstrijd houden met uw vrienden en familie. De finca heeft genoeg open ruimte om maximaal 4 auto's te parkeren. Aarzel niet om uw huisdier mee te nemen als u dat wenst.
    Dankzij de centrale ligging van Santa Margalida in het midden van het eiland kunt u - binnen redelijk korte tijd - heel makkelijk overal komen. Het gebied is voornamelijk landelijk en meestal bewoond door lokale bevolking, dus u kunt het echte Mallorca ontdekken. Het centrum van de stad ligt op slechts 2 km afstand en u vindt er alles wat u nodig heeft: supermarkt, apotheek, bank, sportterrein, veel bars en ook enkele restaurants.
    Binnen slechts 15 minuten bent u met de auto bij het strand van Capellans / Can Picafort. Breng een aangename dag door op het fijnkorrelige zandstrand of geniet van een cocktail bij zonsondergang. U vindt er goede Paella-restaurants, een typisch Spaanse rijstgerecht met vlees, groenten en zeevruchten. Zeer smakelijk en het spectaculaire uitzicht is inbegrepen! Bezoek de rustige zone van Playa de Muro en de kleine baaien van Alcúdia of Pollença met kristalhelder water.
    LET OP: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Afstanden:
    Dichtstbijzijnde zandstrand (Can Picafort): 10 km
    Geldautomaat, supermarkt, restaurants, apotheek, dokter, bushalte (Santa Margalida): 2 km
    Luchthaven: 58 km
    Openbaar ziekenhuis (Inca): 20 km
    Golfbaan (Alcanada): 24 km
    Treinstation (Sa Pobla): 13 km
    Veerboot (Port d'Alcúdia): 22 km
    Centrum van Palma: 48 km
    Toeristenlicentie: ET/4200

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Margalida

    WeatherAPI.com