Bungalow.Net-

ES BARRANC

Spanje balearen Santa Margalida

  • 5
  • 3
ES BARRANC

    Welkom in dit charmante landelijke huis voor 5 personen, gelegen aan de rand van Santa Margalida.
    De accommodatie beschikt over een mooie grote tuin, een zwembad van 10 x 3 m met een diepte van 1 tot 1,75 m en een gedeelte met 6 ligstoelen. Geniet van de aangename zomeravonden terwijl u tafeltennis speelt of bereid een heerlijke barbecue met uw gezin op de volledig uitgeruste veranda.
    Het huis met 100m2 is gelijkvloers. Het heeft drie slaapkamers; twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Toch bieden wij dit huis alleen voor 5 personen. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn twee badkamers, één met douche en één met bad.
    De lounge is erg gezellig en is voorzien van een bank, twee fauteuils, salontafel en satelliet-tv. De keuken met gasfornuis beschikt over alle benodigde keukengerei en de eethoek is uitgerust met een tafel en stoelen. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Dankzij de centrale ligging van Santa Margalida kunt u - binnen redelijk korte tijd - heel gemakkelijk overal komen. Het gebied is voornamelijk landelijk en wordt grotendeels bewoond door lokale mensen, dus er is niet veel toerisme en u kunt het echte Mallorca ontdekken. Toch vindt u er alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie; supermarkt, apotheek, bank, sportcentrum, bars en enkele restaurants.
    Binnen slechts 15 minuten bent u met de auto bij Ses Casetes dels Capellans en Ca'n Picafort. Breng een fantastische dag door aan het prachtige zandstrand of geniet van een heerlijke cocktail en kijk naar de zonsondergang. In de omgeving zijn er goede restaurants, waar u kunt genieten van een typische paella met een prachtig uitzicht op zee. De boulevard van Ca'n Picafort is een levendige zone in tegenstelling tot het zeer rustige Playa de Muro. De omgeving van Port d'Alcudia en Pollensa zijn ook het ontdekken waard.
    Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 20 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Er zijn twee rackets en vier ballen beschikbaar.
    De openhaard kan niet worden gebruikt.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor bijkomende kosten.
    Afstanden:
    Strand: 14 km - Son Serra de Marina
    Luchthaven: 61 km - Luchthaven Son Sant Joan
    Golfbaan: 26 km - Alcanada
    Dorp: 5 km - Santa Margalida
    Treinstation: 17 km - Treinstation van Sa Pobla
    Bushalte: 4,9 km - Santa Margalida
    Veerboot: 21.6 km - Port Alcudia
    Ziekenhuis: 26 km - Ziekenhuis van Inca
    Toeristenvergunning: ET/2624

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Margalida

    WeatherAPI.com