Bungalow.Net-

CA NA BARBARA

Spanje balearen Santa Maria del cami

  • 8
  • 4
CA NA BARBARA

    Volledig gerenoveerd, typisch Mallorcaans landhuis in Santa Maria, geschikt voor maximaal 8 personen.
    Dit spectaculaire huis ligt op het platteland van Mallorca en is ideaal om te ontspannen tijdens uw vakantie. Deze prachtige finca van 21.000m2 heeft een prachtig zwembad van 9m x 4m, met een diepte tussen 1-2m. Rond het zwembad bevinden zich 8 ligstoelen waar u kunt zonnebaden of in de schaduw van de bomen rusten, evenals een tafel met stoelen. Op de veranda, voor het huis, is er een lounge met een bank en 2 armstoelen, evenals een eettafel om een smakelijke barbecue te bereiden en voor ontspannen gesprekken na het diner. Er is ook een tafeltennistafel. Op de eerste verdieping is er een groot terras met een andere tafel, om te genieten van een uitgebreid ontbijt in de ochtendzon. Het terrein is omheind en u heeft complete privacy.
    Het huis van 250m2 is bekleed met Mallorcaanse stenen, heeft houten balken en houten meubels buiten. Het interieur in Mallorcaanse stijl combineert moderne meubels met typische elementen van het eiland. Op de begane grond is er een ruime, lichte woon- en eetkamer met comfortabele banken, satelliet-tv, airconditioning en een rustieke eettafel voor 6 personen. De aparte keuken met een keramische kookplaat is voorzien van alle benodigde keukengerei om uw favoriete gerechten te bereiden tijdens uw verblijf. Het heeft directe toegang tot de veranda. Een van de vier slaapkamers bevindt zich op de begane grond: het is voorzien van 2 eenpersoonsbedden, een kledingkast, airconditioning en een eigen badkamer met een douche. Er is nog één badkamer op de begane grond, voorzien van een bad. De andere drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping: twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben een kledingkast en airconditioning. Er is een derde badkamer met een bad op deze verdieping. Het huis is ook uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op aanvraag is er een kinderbed en een kinderstoel gratis beschikbaar.
    Het huis ligt op 2,5 km van Santa María del Camí, een gebied dat bekend staat om zijn wijnkelders. In het dorp vindt u alle basisdiensten voor uw verblijf, evenals een breed scala aan restaurants om typische Mallorcaanse gerechten te proberen. Op zondag is er een grote markt op het dorpsplein, waar u vers fruit en groenten kunt vinden. Het dichtstbijzijnde strand is Playa de Palma, op 15km. Het huis ligt op slechts 8 km van de Tramuntana bergketen, waar u geweldige wandelingen en fietstochten kunt maken. Bezoek ook de romantische bergdorpen zoals Orient, Bunyola, Sóller, Valldemossa of Deià.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Het houden van evenementen en feesten is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor maximaal 4 auto's.
    Afstanden
    Strand: 15 km - Platja de Palma
    Luchthaven: 25 km - Palma Airport
    Golfbaan: 12 km - Golf Puntiró
    Dorp: 2.5 km - Santa María
    Treinstation: 3 km - Santa María
    Bushalte: 2,5 km - Santa María
    Veerboot: 14 km - Palma
    Ziekenhuis: 6 km - Son Llàtzer
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santa Maria del cami

    WeatherAPI.com