Bungalow.Net-

FARALLÓ

Spanje balearen Santanyí

  • 8
  • 3
FARALLÓ

    Dit moderne dorp in Cala d'Or voor 6 personen is perfect voor strandvakanties, zonder afstand te doen van een privézwembad.
    Het privé zoutwaterzwembad van 8,5 mx 4 m met een diepte van 0,8 m tot 2,1 m is omgeven door een terras met acht ligstoelen en een mooie veranda met barbecue, ideaal om buiten te eten. Na het zwemmen kunt u de buitendouche gebruiken. Het voorste deel van het huis wordt gekenmerkt door een prachtige mediterrane tuin. De façade van de villa is wit geschilderd met blauwe deuren, wat een typische stijl is van Ibiza. Het dakterras kijkt uit naar het zwembad en de urbanisatie en het is een leuke plek om te zonnebaden of een drankje te nemen. Deze keurige woning is volledig omheind en in een rustige buurt.

    De mediterrane stijl gaat door in het interieur. De veranda geeft u toegang tot een ruime zit-eetkamer met satelliet-tv. Op de begane grond vindt u een volledig uitgeruste keuken met vitro kookplaat, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met ligbad, wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Een trap leidt naar de eerste verdieping, naar een uitgeruste keuken met vitro kookplaat, een badkamer met douche, een woonkamer met een slaapbank voor twee personen en een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer met douche, dat tot een onafhankelijke ruimte maakt.

    Elke slaapkamer heeft een ventilator, een kledingkast en een elektrische radiator voor de winter. Als u met een baby reist, leveren wij graag een kinderbed en een kinderstoel. Dit huis is perfect voor twee gezinnen die hun privacy willen hebben, maar tegelijkertijd willen blijven.

    In Cala d'Or vindt u alles wat u nodig heeft voor een onafhankelijk verblijf zoals supermarkten en recreatie, evenals tal van prachtige stranden zoals Cala Esmeralda, Cala Gran, Caló de Ses Egos en Cala Ferrera. Met de auto kunt u naar Cala Mitjana en Cala Sa Nau gaan, beide zandstranden genesteld tussen de rotsen en de vegetatie. Wat de restaurants betreft, biedt Cala d'Or veel snackbars, restaurants met nationale en internationale gerechten, vooral mediterrane gerechten met vis en zeevruchten. In de zomer krijgt Cala d'Or een levendige plek waar u kunt genieten van het nachtleven, dansen en wat kunt drinken.

    Als je van sporten houdt, bereik je in ongeveer 15 minuten de golfbaan Vall d'Or en het natuurpark Mondrago is leuk voor een wandeling. Daarna kunt u ontspannen op een van de baaien, die Mondrago omringen en een drankje nemen in de bar.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's.

    Afstanden:
    Strand: 0,35 km - Cala Esmeralda / Cala Gran
    Luchthaven: 57,5 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 8,5 km - Golf d'Or
    Plaats: 0.3 km - Cala d'Or
    Treinstation: 31 km - Manacor
    Bushalte: 0.5 - Avinguda Fernando Tarragó
    Veerboot: 67 km - Palma
    Ziekenhuis: 32.2 km - Manacor



    Toeristenlicentie: RE / 1758/2016 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santanyí

    WeatherAPI.com