Bungalow.Net-

CALA ROMANI 1

Spanje balearen Santanyí

  • 7
  • 3
CALA ROMANI 1

    Prachtig appartement met een veranda, geschikt voor 6 personen + 1 extra. Dit appartement gelegen op de begane grond heeft drie slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Een 7e persoon kan op de slaapbank slapen. Er is op aanvraag een babybed en een kinderstoel beschikbaar. Het appartement is voorzien van twee badkamers met een douche (waarvan één en-suite).
    Ontspan op de bank in de woon- en eetkamer terwijl u een goed boek leest of een satelliet-tv kijkt. Er is een eettafel voor 6. De aparte keuken beschikt over een keramische kookplaat en alle benodigde apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden. De wasruimte is gedeeld met het appartement op de 1e verdieping en is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op aanvraag zijn er 2 elektrische radiatoren en ventilatoren beschikbaar.
    De gemeubileerde veranda is perfect voor barbecue diners en lange gesprekken 's avonds. De barbecue is gedeeld met het appartement op de 1e verdieping, maar de ligstoelen zijn voor uw privé gebruik.
    Cala Figuera, in het zuidoosten van het eiland, is een idyllische plek bekend om zijn traditionele visserij. Een prachtig pad leidt u langs de kust naar Cala Santanyí, een fijn wit zandstrand. Meer naar het zuiden vindt u Cala s'Almonia en Caló des Moro, twee mooie, kleine baaien, terwijl in het noorden het natuurpark van Mondragó u verrast met zijn wandelroutes, picknickplaatsen en zanderige baaien.
    Opmerkingen:
    Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie.
    Het houden van feesten of evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten.
    Afstanden
    Strand 3,7 km - Playa de Cala Santanyi
    Luchthaven: 50,1 km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 17.6 km - Vall d'Or Golf, S'Horta
    Dorp: 0.001 km - Cala Figuera
    Trein: 35.8 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Bus: 0.083 km - Cala Figuera
    Veerboot: 58 km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 37.5 km - Hospital de Manacor
    Borg:  €300,-
    Extra Bed (april - oktober): €15,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santanyí

    WeatherAPI.com