Bungalow.Net-

CALA ROMANI 2

Spanje balearen Santanyí

  • 4
  • 2
CALA ROMANI 2

    Appartement voor 4 personen met een terras en een barbecue, in Cala Figuera. Dit appartement op de 1e verdieping zonder lift beschikt over twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en een andere met twee eenpersoonsbedden. Op aanvraag is er een babybed en een kinderstoel beschikbaar. Er zijn twee badkamers met een douche, waarvan één buiten.
    Ontspan op de bank in de woon- en eetkamer terwijl u een goed boek leest of satelliet-tv kijkt. Er is een eettafel voor 6 personen. De aparte keuken met keramische kookplaat is voorzien van alle benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd te bereiden. De aparte wasruimte wordt gedeeld met het appartement op de begane grond en is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op aanvraag is er een elektrische radiator en ventilatoren beschikbaar.
    Het gemeubileerde terras is perfect voor barbecue diners en lange gesprekken 's avonds. De barbecue is gedeeld met het appartement op de begane grond.
    Cala Figuera, in het zuidoosten van het eiland, is een idyllische plek, bekend om zijn traditionele visserij. Een prachtig pad leidt u langs de kust naar Cala Santanyí, een fijnkorrelig wit zandstrand. Meer naar het zuiden ligt Cala s'Almonia en Caló des Moro, twee mooie, kleine baaien, terwijl in het noorden zal het natuurpark van Mondragó u verrassen met zijn wandelroutes, picknickgebieden en zanderige baaien.
    Opmerkingen:
    Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie.
    Het houden van feesten of evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten.
    Afstanden
    Strand 3,7 km - Playa de Cala Santanyi
    Luchthaven: 50,1 km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 17.6 km - Vall d'Or Golf, S'Horta
    Dorp: 0.001 km - Cala Figuera
    Treinstation: 35.8 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Busstation: 0.083 km - Cala Figuera
    Veerboot: 58 km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 37.5 km - Hospital de Manacor
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santanyí

    WeatherAPI.com