Bungalow.Net-

ASPRER

Spanje balearen Santanyí

  • 6
  • 3
ASPRER

    Charmant en typisch huis in Santanyi in een zeer rustig gebied ideaal voor gezinnen en groepen vrienden. Het is geschikt voor 6 personen.
    Het huis heeft een achtertuin waar u een gebied met gazon en een tafel met stoelen vindt om te genieten van maaltijden of buiten diners bereid op de vaste barbecue. Er is ook een buitendouche zodat u kunt afkoelen op warme zomerdagen. Bij de ingang van het huis vindt u een gezellig terras ideaal voor een glas wijn of het lezen van een goed boek.
    Het huis heeft een oppervlakte van 250 m2. Het heeft een grote, lichte woonkamer - eetkamer en beschikt over airconditioning, een eettafel met stoelen en een comfortabele bank met twee fauteuils om een goede siësta te houden of te ontspannen na een intense stranddag. Er is een tweede woonkamer met twee banken. De aparte keuken met gasfornuis heeft alle benodigde keukengerei om uw favoriete gerechten gemakkelijk te kunnen bereiden en biedt ook een tafel met stoelen. De aparte wasruimte is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Er zijn drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, de tweede met een rolbed, en de derde met twee eenpersoonsbedden. Alle zijn uitgerust met ventilatoren. Er zijn twee ruime en comfortabele badkamers met douche. Als u met een baby reist, is een wieg en kinderstoel beschikbaar.
    Santanyi is een bekend dorp in het zuiden van het eiland, op slechts 5 km van de kust. Het is een dorp ideaal voor een prachtige vakantie. De prachtige baaien en ongerepte stranden zijn ideaal om te ontspannen en een droomvakantie door te brengen. Een van de aanraders is het natuurpark Mondragó, ideaal om de inheemse diersoorten en het geweldige landschap te bewonderen.
    Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Afstanden:
    Strand: 5 km - Platja de Cala Santanyi
    Luchthaven: 44,4 km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 13.5 km - Vall d'Or Golf, S'horta
    Dorp: 0.001 km - Santanyi
    Treinstation: 30,1 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Bushalte: 0.750 km - C / Escaire, Santanyi
    Veerboot: 84,9 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 31.8 km - Hospital of Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Santanyí

    WeatherAPI.com