Bungalow.Net-

CAN VILLALONGA

Spanje balearen Selva

  • 8
  • 4
CAN VILLALONGA

    Welkom in dit prachtige landelijke huis met een zoutwater-zwembad in Biniamar, waar 6 tot 8 gasten een onvergetelijke vakantie zullen doorbrengen. Het uitzicht van deze villa op de bergen en het bos is geweldig. Het zoutwater-zwembad van 10x5m met een diepte van 1 tot 2m is omgeven door een groot grasveld, perfect om te ontspannen en te zonnebaden. Bij de buitendouche kunt u snel opfrissen. De prachtige gemeubileerde veranda nodigt uit tot een kopje koffie terwijl u een goed boek leest of geniet van een smakelijk diner bereid op de barbecue. Het perceel is volledig omheind en omgeven door fruitbomen.
    De accommodatie is verdeeld over twee verdiepingen en is zorgvuldig ingericht. U kunt een film kijken op de satelliet-tv, een dvd of naar muziek luisteren terwijl u uitrust in de comfortabele woonkamer. De eetkamer staat in open verbinding met de grote keuken met gasfornuis, waar u alle nodige voorzieningen zult vinden die u tijdens uw verblijf nodig heeft. Er is een wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Op de begane grond vindt u de eerste slaapkamer en een badkamer met een bad en een douche. Op de bovenverdieping zijn er nog drie slaapkamers en een badkamer met een douche. Als u met uw baby reist, zullen wij een kinderbedje en een kinderstoel verstrekken. Als u in de winter komt, zet dan de centrale verwarming aan!
    Biniamar is een klein dorp met ongeveer 342 inwoners, gelegen in het hart van het eiland tussen de dorpen Lloseta, Inca en Selva, aan de voet van het gebergte Sierra de Tramuntana. Als u op zoek bent naar een authentiek Mallorcaans dorp en zijn manier van leven, bent u aan het juiste adres! Zelfs als het klein is, vindt u in Biniamar een paar restaurants en bars waar u het typische Mallorcaanse eten kunt proberen. Het ligt op slechts 1 km afstand van Lloseta met alle noodzakelijke diensten zoals supermarkten, trein- en bushaltes en gemakkelijke toegang tot de snelweg. We raden u een aantal routes aan zoals Lluc of de onvergetelijke Sa Calobra. Als u een toeristische plek wilt bezoeken, ga dan naar Puerto de Alcúdia, op ongeveer 32 km afstand, een groot strand met schoon water, waar u ook watersporten kunt beoefenen zoals windsurfen, kitesurfen of een jetski rijden.
    Opmerking: Deze accommodatie kan geen gasten onder de 28 jaar accepteren, behalve als ze met hun ouders reizen. We hebben ID-kopieën van elke persoon nodig om de reservering te accepteren.
    Neem voor meer informatie contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is ovedekte parkeerplaats voor één auto.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 32,8 km - Port d'Alcúdia
    Luchthaven: 39.5km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 34km - Golf Aucanada
    Dorp: 1,5km - Lloseta
    Treinstation: 2 km - Lloseta
    Bushalte: 2km - Lloseta
    Veerboot: 33 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 5km - Hospital Comarcal d 'Inca
    Borg: €300,-
    Verwarming (januari - december): €1.15 per liter (verplicht)
    Elektriciteit (januari - december): €0.25 per KW (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Selva

    WeatherAPI.com