Bungalow.Net-

CA NA FAUSTINA

Spanje balearen Selva

  • 4
  • 1
CA NA FAUSTINA

    Klein, idyllisch landhuis in Selva met privé zwembad en uitzicht op de bergen, voor 2 personen. Het zwembad van 7,5m x 4,5m heeft zout water en een diepte van 1,5 tot 2m. Op het terras kunt u rusten in de mediterrane zonneschijn op een van de ligstoelen, omringd door amandelbomen. Stelt u zich eens voor wanneer ze allemaal in bloei staan! Het terrein is omheind en er zijn fruitbomen, zoals appel-, vijgen-, granaat-, sinaasappel- en pruimenbomen. Verder beschikt het over uitzicht op de Tramuntana bergketen (dat tot werelderfgoed uitgeroepen is) en op de dorpen Selva en Caimari. Op de veranda kunt u genieten van een ontspannen ontbijt terwijl u naar de zonsopgang kijkt of van een goed boek geniet onder het rieten dak. Er is een barbecue, zodat u een lekkere familiediner buiten kunt bereiden.
    Het huis is eenvoudig en comfortabel. Het beschikt over alle basisvoorzieningen voor uw verblijf. In de woon- en eetkamer met vindt u een bank, een armstoel, een open haard, satelliet-tv en een eettafel. De open keuken met gasfornuis is voorzien van een elektrische oven, een vaatwasser en andere keukengerei. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. De slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Er is een tweede woonkamer met een slaapbank, waar 2 extra personen kunnen slapen. In de accommodatie vindt u een badkamer met een douche.
    De omliggende platteland is erg rustig. U kunt romantische bergdorpen bezoeken zoals Selva, Caimari, Moscari of Mancor de la Vall of het heiligdom van Lluc. Het is de perfecte plek voor excursies met de auto, wandelingen of fietstochten. U kunt zelfs rotsklimmen. Binnen een half uur bent u met de auto bij het lange strand van Port d'Alcúdia, met zijn fijnkorrelige witte zand. Het huis is centraal gelegen op het eiland, en u kunt gemakkelijk elk deel van het eiland bereiken. In Selva vindt u een kleine supermarkt voor uw basisbehoeften, evenals enkele restaurants. In Inca, op 5 km, vindt u grotere supermarkten en andere diensten die u nodig heeft tijdens uw verblijf.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.
    Er is overdekte parkeerruimte voor 1 auto.
    Afstanden
    Strand: 23.3 km - Port d'Alcudia
    Luchthaven: 42,9 km - Aeroport de Son Sant Joan
    Golfbaan: 20.7 km - Pollença
    Dorp: 1.5 km - Selva
    Treinstation: 7.9 km - Inca
    Bushalte: 1.6 km - Selva
    Veerboot: 25,1 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 7 km - Inca

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Selva

    WeatherAPI.com