Bungalow.Net-

ES CLOSET

Spanje balearen Selva

  • 6
  • 3
ES CLOSET

    Welkom bij dit modern huis gelegen tussen het platteland en het pittoreske stadje Selva. Het is gebouwd in 2002 en is zeer goed uitgerust.
    Het huis van 180 m2 heeft twee verdiepingen en ligt op een perceel van 219 m2. Het heeft 3 slaapkamers, een drie-persoonsslaapkamer op de begane grond met een rolbed en 2 slaapkamers op de eerste verdieping, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben uitzicht op het dorp Selva en de hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning. Op aanvraag zijn er ventilators beschikbaar voor de 2 slaapkamers zonder airconditioning. Er zijn 2 badkamers, één op de begane grond met douche en een andere op de eerste verdieping met bad. De woonkamer op de eerste verdieping is voorzien van airconditioning en een tweepersoonsslaapbank waar tegen een kleine toeslag 2 personen kunnen slapen. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het platteland en op heldere dagen kunt u zelfs de zee zien!
    In de woonkamer met airconditioning op de begane grond kunt u surfen op internet, kijken naar uw favoriete films, muziek luisteren, satelliet-tv kijken of gewoon relaxen. Er is WIFI, DVD-speler, home cinema en een paar speelgoed. In de aangrenzende eethoek kunt u lunchen of dineren met uw familie. De keuken is goed uitgerust: oven, koelkast met vriezer, vaatwasser, magnetron, mixer, broodrooster, koffiezetapparaat, kookgerei en serviesgoed. Er is ook een wasmachine, stofzuiger, strijkijzer en strijkplank.
    Onze gasten houden van de verzorgde tuin! Het is omheind en de buren kunnen niet in de tuin kijken. Het privé zoutwaterzwembad van 2,75 x 5,75 m is omringd door kunstgras. Er zijn 2 ligstoelen, een barbecue en een buitendouche. De gemeubileerde veranda nodigt u uit om buiten te dineren met vrienden en te genieten van het Mallorcaanse klimaat.
    Het huis ligt in Selva, een authentiek dorp in het centrum van het eiland, dichtbij de bergen. Er is een kleine supermarkt, een paar leuke restaurants en bars en een apotheek. In de stad Inca zijn er meer winkels, een openbaar ziekenhuis, traditionele Mallorcaanse restaurants en nachtleven. Op donderdag vindt de lokale markt plaats waar u verse levensmiddelen, kleren en nog veel meer kunt kopen.
    De omgeving van het huis is echt mooi en perfect om te sporten zoals wandelen, fietsen of joggen. In het voorjaar of najaar kunt u de bronnen "Ses Fonts Ufanes" bij Campanet bezoeken. Het is aan te raden om na de regen te gaan, om er zeker van te zijn dat er water is. Mis niet de authentieke dorpen Caimari, Orient, Alaró en Mancor de la Vall waar u een andere, een rustige kant van Mallorca kunt leren kennen. Als u de Mallorcaanse stranden wilt verkennen, moet u Playa de Muro, Can Picafort, Puerto de Alcúdia, Playa de Formentor, Cala St. Vicenç of Puerto Pollença bezoeken. Het duurt ongeveer 20 - 30 minuten met de auto om daar te gaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Houd er rekening mee dat voor de derde persoon van de driepersoons slaapkamer een toeslag is vereist.
    Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.
    Afstanden:
    Luchthaven: 41,6 km
    Strand van Alcudia: 25 km
    Aprop supermarkt: 130 m
    Bushalte: 250 m
    Apotheek: 400 m
    Inca, openbaar ziekenhuis: 5.7 km
    Golfbaan Pollença: 21,4 km
    Geldautomaat in Selva: 550 m
    Treinstation Inca: 6,5 km
    Veerboot (Puerto de Alcudia): 25 km
    Bar/restaurant: 550 m
    Toeristenvergunning: 697

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Selva

    WeatherAPI.com