Bungalow.Net-

CAS MISSER

Spanje balearen Selva

  • 4
  • 2
CAS MISSER

    Gezellig huis gelegen in Selva. Deze accommodatie biedt uitzicht op de bergen en het dorp en is geschikt voor 4 personen.
    In de buitenruimte van het pand heeft u toegang tot 1 fantastisch zwembad van 6x3m met een diepte van 1,30 m. Bij dit prachtige huis is er een gemeubileerde veranda van 40m2 waar u van heerlijke zomerse lunches en diners kunt genieten. Het heeft ook een gemeubileerd terras van 70m2, dat naast het zwembad ligt, waar u van heerlijke snacks en koele drankjes kunt genieten met uw geliefden. De stenen barbecue bevindt zich voor het zwembad en is voorzien van een handige wastafel. Het zwembad heeft 3 ligstoelen om op Mallorca van de zon te genieten. Deze accommodatie beschikt over buitenparkeerruimte voor 4 auto's.
    De woonkamer, eetkamer en keuken van deze accommodatie bevinden zich in dezelfde ruimte. De gezellige woonkamer heeft een open haard en hier kunt u ontspannen, naar satelliet-tv kijken of een goed boek lezen. De gemeubileerde eetkamer biedt u een fantastische ruimte om onvergetelijke momenten te beleven met familie en vrienden. De keuken heeft alles wat u nodig heeft om een uw favoriete gerechten te bereiden, inclusief een elektrisch fornuis. De wasruimte bevindt zich op het terras en heeft 1 wasmachine; In een van de kamers van de accommodatie is er ook 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Deze woning heeft in totaal 2 slaapkamers voorzien van kledingkasten, 1 met 1 tweepersoonsbed en de 2e met 2 eenpersoonsbedden. In het huis is er 1 badkamer met douche, en indien nodig heeft u ook toegang tot een babybed.
    Selva is een prachtig dorp aan de voet van de bergen, ideaal voor uitstapjes naar het Tramuntana-gebergte. Het ligt ook vlakbij de snelweg, waardoor u elk deel van Mallorca makkelijk kunt bereiken. Er is elke woensdagmorgen een markt waar u traditionele producten kunt vinden. Selva ligt op ongeveer 6 km van Inca, een van de belangrijkste steden van het eiland door zijn leerproductie. Daar vindt u allerlei winkels waar u lederwaren van hoge kwaliteit kunt kopen. Als u liever de stranden van Mallorca wilt bezoeken, is het dichtstbijzijnde en het mooiste Port d'Alcudia, een lang wit zandstrand met helder water. Daar kunt u allerlei watersporten beoefenen, zoals windsurfen, kitesurfen of jetski's huren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan in deze woning.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan in deze woning.
    Afstanden:
    Strand: 26 km - Port d'Alcudia
    Luchthaven: 42 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 21 km - Golf Pollensa
    Dorp 1.2 km - Selva
    Treinstation: 6.4 km - Inca
    Bushalte: 6.4 km - Inca
    Veerboot: 26 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 6.2 km - Inca
    Toeristenvergunning: 664

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Selva

    WeatherAPI.com