Bungalow.Net-

CAN GRAU PETIT

Spanje balearen Sencelles

  • 4
  • 2
CAN GRAU PETIT

    Welkom in deze villa gelegen aan de rand van Sencelles, met privé zwembad en capaciteit voor 4 personen.
    De buitenkant van deze villa is echt prachtig. Als functies geteeld gebieden samen met een zout water zwembad van 8 x 4 meter met een diepte variërend van 0,5 tot 1,20 meter. De volledig ingerichte veranda nodigt uit om prachtige familievakanties te vieren en te genieten van een heerlijke barbecue. Het pand is omheind en er zijn buren in de buurt.

    Het huis met één verdieping van 90 m2 bestaat uit twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, airconditioning en een badkuipbadkamer voor de hele accommodatie. We kunnen een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken voor als u met uw baby reist.
    Dezelfde lichte en gezellige ruimte herbergt de woonkamer, de eetkamer en de keuken, allemaal samen. Het beschikt over airconditioning, satelliet-tv, een comfortabele bank, een salontafel, een gesloten open haard en een tafel met stoelen. De keuken biedt een keramische kookplaat en alle keukengerei om comfortabel te koken. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Deze villa ligt op het platteland, maar slechts een paar minuten rijden van het dorp, Sencelles. Dit is een mooie stad in het centrum van het eiland waar u een kleine supermarkt, een bank, restaurants en alle basisvoorzieningen vindt voor uw verblijf. Je hebt een auto nodig om het strand en andere delen van het eiland te bereiken. In ongeveer een half uur rijden bereik je de noordkust met prachtige zandstranden met kristalhelder water, zoals bijvoorbeeld Playa de Muro, Can Picafort en Alcúdia. Je hebt evenveel tijd nodig om de zuidelijke kust te bereiken.

    Er is een parkeerplaats voor 1 auto.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Het toegangspad naar de woning wordt gedeeld.

    Afstanden
    Strand: 30 km - Ca'n Picafort
    Luchthaven: 42.6 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 19,5 km - Golf Puntiró
    Stad: 4,8 km - Sencelles
    Treinstation: 7,5 km - Binissalem
    Bushalte: 6 km - Sencelles
    Veerboot: 31 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 6 km - Hospital Comarcal d'Inca

    Toeristenlicentie: ET / 2875

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sencelles

    WeatherAPI.com