Bungalow.Net-

PLETA COMUNA

Spanje balearen Ses Salines

  • 6
  • 3
PLETA COMUNA

    Welkom in dit moderne huis in Ses Salines, dichtbij Es Trenc en Sa Rapita in het zuiden van Mallorca. De accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen. Het huis ligt in een idyllische landelijke omgeving, omgeven door bos en biedt volledige privacy, omdat het geen directe buren heeft. Er is een privé zwembad van 10 m x 4,5 m met een diepte van 1,10 m tot 2,10 m. U kunt heerlijk ontspannen op een van de zes ligstoelen, een duik nemen in het zwembad of afkoelen onder de buitendouche. Rond het zwembad vindt u stijlvolle en kleurrijke kisten, die dienen als bijzettafel voor uw drankjes. Twee gemeubileerde terrassen bieden een frisse en aangename ruimte voor een barbecue of voor een heerlijk ontbijt. 's Nachts is het zwembad verlicht, zodat u onder de sterrenhemel kunt zwemmen, wat een zeer romantische ervaring is. Het perceel van 40.000 m2 is omheind en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, te rennen en te genieten van de natuur.
    Het interieur van het huis is ingericht met lichte en mooie kleuren. De grote woonkamer is ideaal om tijd door te brengen met uw familie, gewoon met elkaar te praten of om satelliet-tv te kijken. De eigenaar heeft het huis met liefde en designelementen zoals originele salonlampen ingericht. In de open keuken, met keramisch fornuis, vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Daarnaast zijn er voor koffie liefhebbers twee elektrische koffiemachines: een Nespresso en een "Melita". In de wasruimte die zich op het terras bevindt, is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Op de begane grond, behalve de gemeenschappelijke ruimten, is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, ventilator en kledingkast. De houten nachtkastjes zijn in harmonie met parketvloeren en houten plafond balken, die een warm gevoel geven. Boven vindt u nog twee comfortabele slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden, beide zijn voorzien van een kledingkast en een ventilator. Alle slaapkamers hebben ramen met uitzicht op het platteland of de tuin. Beide badkamers hebben een douche. Eén bevindt zich op de begane grond en de andere op de bovenste verdieping. Voor de kleintjes zijn er op aanvraag twee kinderbedjes en twee kinderstoelen beschikbaar. De elektriciteit wordt geleverd door de zonnepanelen, waardoor dit huis een duurzame plaats is.
    Het prachtige zuidoosten van Mallorca is een uniek stukje van het eiland, gekenmerkt door zandstranden, prachtige landschappen en de witte bergen van zout in Las Salinas. Het meest bekende strand is Es Trenc, een natuurgebied van enkele kilometers. De natuur speelt de hoofdrol in dit prachtige gebied en het water van de Middellandse Zee heeft de mooiste tinten van de blauwe kleur. Naar het oosten vindt u het natuurpark Mondragó en andere baaien, zoals S'Almonia, Caló des Moro, Cala Figuera, Cala Llombards en Portopetro.
    Het vissersdorp Colonia de Sant Jordi is zeer dichtbij, ideaal voor avondeten met verse zeevruchten of een boottocht naar het beschermde eiland Cabrera. In Campos of Ses Salines vindt u supermarkten, banken, apotheken enz. Donderdag en zaterdag zijn de marktdagen in Campos.
    OPMERKING: Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats beschikbaar voor 4 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    AFSTANDEN:
    Strand: 7,7 km - Colonia St. Jordi
    Luchthaven: 47,2 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 41,3 km - Golf Maioris
    Stad: 2 km - Ses Salines
    Treinstation: 53,9 km - Palma
    Bushalte: 2.3 km - Placa d ' Espanya, Ses Salines
    Veerboot: 56,7 km - Haven van Palma
    Ziekenhuis: 51,3 km - Son Llatzer

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ses Salines

    WeatherAPI.com