Bungalow.Net-

MARINA DES TORRENT

Spanje balearen Ses Salines

  • 7
  • 3
MARINA DES TORRENT

    Deze geweldige villa met privé zwembad in Ses Salines, in het zuiden van Mallorca, verwelkomt 6 - 7 personen.
    Deze huiselijke villa beschikt over een privé zwembad van 7 m x 4 m met een diepte van 0,9 m tot 1,9 m, zes ligstoelen rond het zwembad en een buitendouche. Deze rustige plek verrast met een ongeëvenaard uitzicht over het platteland en op heldere dagen kunt u het eiland Cabrera op de horizon zien. Via de mooie mediterrane tuin bereikt u de gemeubileerde veranda, waar u kunt barbecueën met uw vrienden. Dit huis is vrijstaand en er zijn een paar buren.
    De lichte en stijlvolle zit-eetkamer met airconditioning is een mooie hoek om een boek te lezen, satelliet-tv te kijken of tijd door te brengen met uw geliefden. Deze kamer heeft grote ramen met uitzicht op het zwembad en het platteland. De open keuken heeft alles wat u nodig heeft om maaltijden te bereiden, inclusief een keramische kookplaat. In de wasruimte is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Dit gelijkvloerse huis heeft drie slaapkamers, één met twee eenpersoonsbedden en een andere met een tweepersoonsbed, beide met ventilatoren. De derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, airconditioning en een kluisje. Voor de zevende persoon kunnen we een extra bed plaatsen. Voor de kleintjes is er een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Beide badkamers zijn voorzien van een bad. Dankzij de centrale verwarming verwelkomt dit huis u ook tijdens het winterseizoen.
    Het dorp Ses Salines ligt op korte loopafstand van het huis en na een goed diner met een glas wijn heeft u geen auto nodig om naar uw accommodatie te gaan. In het centrum is er een supermarkt, cafés en restaurants, kortom alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf. Verder kunt u de salina bezoeken, bergen van wit zout onder de Mallorcaanse zon.
    U heeft echter een auto nodig om naar het strand te gaan en het eiland te verkennen. Op ongeveer 5 kilometer ligt het vissersdorp Colonia de Sant Jordi met uitstekende vis- en zeevruchtenrestaurants. In de haven kunt u een mooie boottocht boeken naar het beschermde eiland Cabrera. In de buurt van Colonia de Sant Jordi zijn veel schitterende stranden, zoals het witte zandstrand Es Port en het kiezel- en zandbaai Cala Galiota. Binnen 15 minuten rijden bent u bij Es Trenc en Es Carbó, natuurlijke stranden beschermd door duinen met fijnkorrelig zand.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder de 25 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's en 1 overdekte parkeerplaats.
    Afstanden:
    Strand: 5.6 km - Platja des Port, Colonia de Sant Jordi
    Luchthaven: 41,3 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 27.6 km - Son Antem
    Stad: 0.1 km - Ses Salines
    Treinstation: 35 km - Manacor
    Bushalte: 0,7 km - Carrer Maria Antonia Salva, Ses Salines
    Veerboot: 47,6 km - Palma de Mallorca
    Ziekenhuis: 36 km - Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ses Salines

    WeatherAPI.com