Bungalow.Net-

SON MATGINET

Spanje balearen Sineu

  • 8
  • 3
SON MATGINET

    Dit charmante landhuis voor 6-8 personen met een privé zwembad ligt in Sineu. De accommodatie beschikt over een prachtige tuin met een zwembad van 10x4m met zout water (0,80-1,80m diep), waar u een verfrissende duik kunt nemen en daarna zonnebaden op een van de vier ligstoelen en 's avonds een gezellige avond doorbrengen met uw familie tijdens een diner. Er is een fantastische barbecue met een gasfornuis, twee ovens en een houtkachel. De tuin is omgeven door citroen- en sinaasappelbomen.
    Het huis met twee verdiepingen heeft zijn Mallorcaanse stijl behouden dankzij de stenen muren en robuuste houten balken. Op de begane grond is er een ruime woon-eetkamer met een openhaard en een satelliet-tv. De keuken met een gasfornuis is een heel speciale hoek, gescheiden van de woonkamer door een kleine boog. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig. Er zijn twee slaapkamers: één met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Beide hebben kledingkasten en een eigen badkamer met een douche. De derde badkamer met douche bevindt zich ook op de benedenverdieping. Boven vindt u de derde slaapkamer met een tweepersoonsbed, kledingkast, een zithoek, airconditioning met warmtepomp en een eigen badkamer met douche. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Drie radiatoren maken uw verblijf in de winter comfortabeler.
    De accommodatie ligt op een paar minuten lopen van het centrum van Sineu, een klein en charmant stadje. In restaurants, zogenaamde cellers, kunt u zelfgemaakte gerechten en Mallorcaanse wijnen proberen. Op woensdag kunt u vers fruit en groenten kopen op de lokale markt. Sportliefhebbers kunnen wandelen of fietsen door de graanvelden. Sineu wordt omgeven door de plaatsen Maria de la Salut, Lloret de Vista Alegre of Llubí.
    Binnen minder dan 30 minuten bent u met de auto bij de prachtige gezinsvriendelijke stranden van Puerto de Alcúdia, Ca'n Picafort of Puerto de Pollença.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Er zijn 3 parkeerplaatsen.
    Afstanden:
    Strand: 20,8 km - Can Picafort
    Luchthaven: 31,3 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 32,5 km - Llucmajor
    Stadscentrum: 1,2 km - Sineu
    Treinstation: 1,5 km - Sineu
    Busstation: 0,8 km - Sineu
    Veerboot: 39.2 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 12.2 km - Inca
    Borg: €300,-
    Elektriciteit (november - maart): €0.19 per KW (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sineu

    WeatherAPI.com