Bungalow.Net-

SAVET DEN FLABIOL

Spanje balearen Sóller

  • 4
  • 1
SAVET DEN FLABIOL

    Welkom bij deze prachtige villa met privé zwembad in het midden van het prachtige Tramuntana-gebergte, dichtbij Sóller, geschikt voor 2 tot 4 personen. In het privé zwembad van 5m x 4m met een diepte van 1,1m tot 1,5m kunt u een duik nemen terwijl u de bergen bewondert. Daarna kunt u op twee ligstoelen zonnebaden en een goed boek lezen. De buitenkeuken met barbecue is ideaal voor de liefhebbers. Het terras is geweldig om buiten te dineren en heeft uitzicht op Fornalutx en Biniaraix. Het perceel is omheind en er zijn een paar buren.
    De accommodatie beschikt over een gezellige zit-eetkamer met open keuken, airconditioning en satelliet-tv. Er is een slaapbank voor twee extra gasten beschikbaar. De keuken is volledig uitgerust, inclusief een elektrische kookplaat. Er is een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, een ventilator, een kledingkast en een elektrische radiator voor de koudere maanden. We verstrekken graag een kinderbed en een kinderstoel voor onze jongste gasten.
    Op een paar minuten lopen ligt het pittoreske centrum van Sóller dat door Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed. Het meest emblematische gebouw is de Sint-Bartholomeuskerk. Sóller heeft goede restaurants, supermarkten, cafés en alles wat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Met de tram of bus kunt u naar Puerto de Sóller gaan, een kustplaats met een zandstrand, bars en winkels. In de omgeving vindt u tal fiets- en wandelroutes. De beroemdste en misschien wel de mooiste excursie is een reis met de oude trein van Sóller naar de hoofdstad Palma, langs romantische landschappen en authentieke dorpjes. De stranden van de bergen zijn meestal rotsachtig met koel en helder water zoals Llucalcari, Cala Deià en Port des Canonge. Via romantische bochtige wegen en kleine paadjes kunt u de bergen verkennen met de auto, te voet of met de fiets. Een auto is noodzakelijk.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Afstanden:
    Strand: 2 km - Puerto de Sóller
    Luchthaven: 39 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 25 km - Son Termens
    Stad: 3 km - Sóller
    Treinstation: 3 km - Sóller
    Bushalte: 3 km - Sóller
    Veerboot: 36 km - Palma
    Ziekenhuis: 30 km- Son Espases

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sóller

    WeatherAPI.com