Bungalow.Net-

CAN RAIA

Spanje balearen Sóller

  • 8
  • 4
CAN RAIA

    Prachtig landhuis voor maximaal 8 personen, in de prachtige regio Sóller, aan de rand van het bergketen Tramuntana onlangs opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het huis beschikt over een groot terras, voor een uitgebreid ontbijt en heerlijke barbecue-diners, vergezeld van een glaasje wijn en het uitzicht op het landschap.
    Het huis van 200m2 is verdeeld over 3 woonlagen. Op de begane grond vindt u een goed uitgeruste ruime keuken met directe toegang tot de patio, met ingebouwde elektrische oven, keramische kookplaat, vaatwasser en alle andere keukengerei voor de kookliefhebbers. De huiselijke, maar toch moderne woon- en eetkamer nodigt uit om op de bank te ontspannen, een film te kijken op de satelliet-tv, of 's avonds te babbelen voor de open haard. Het is voorzien van airconditioning om de temperatuur aan te passen aan uw behoeften. Op deze verdieping vindt u ook een badkamer met douche en een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    U komt op de tussenverdieping door middel van een paar en daar vindt u de eerste slaapkamer met een tweepersoonsbed en airconditioning. Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers met airconditioning: één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche en een bad. Op de derde verdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers hebben een kast. Op aanvraag kunnen we een babybedje, een kinderstoel, een ventilator en maximaal drie elektrische radiators verstrekken.
    Het dorp ligt op slechts 500 meter verderop. De symbolische kerk van Sint-Bartholomeus uit 1236 is een van de mogelijke dingen om te bezoeken. U vindt er allerlei winkels en restaurants om de typische gerechten te proeven met verse gamba's. Neem de tram naar Port de Sóller en geniet van het strand Es Repic of maak een wandeling over de promenade of ontdek een van de prachtige wandelroutes naar de romantische dorpen Deià, Fornalutx of Biniaraix. Palma is gemakkelijk te bereiken, evenals de baaien Cala Deià, Llucalcari of Port des Canonge.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van feesten of evenementen is niet toegestaan.
    Het omheinde gedeelte met sinaasappelbomen is niet toegankelijk voor onze gasten.
    Afstanden:
    Strand: 9 km - Port de Sóller
    Luchthaven: 32 km - Palma
    Golfbaan: 30 km - Son Termens
    Dorp: 0,5 km - Sóller
    Treinstation: 2 km - Sóller
    Busstation: 1 km - Sóller
    Veerboot: 38 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 23 km - Son Espases
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sóller

    WeatherAPI.com