CAN VIDRE

    Welkom in dit moderne huis met uitzicht op zee voor 8 gasten in Son Serra de Marina. Dit huis is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een strand- en zeevakantie. In de tuin met kunstgras kunt u rusten op een van de twee ligbedden en genieten van een zonnige dag. Op een gemeubileerde veranda kunt u lekkere maaltijden organiseren met u familie of vrienden. Het perceel is omheind en het huis ligt in een rustige wijk met directe buren.
    Op de begane grond vindt u een moderne woonkamer met airconditioning, waar u kunt kijken naar de satelliet-tv, een dvd met uw kinderen of een siësta houden op de comfortabele bank. De kamer is licht dankzij de grote ramen en lichte kleuren. In de volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat kunt u heerlijke maaltijden bereiden. Op deze verdieping is er ook een badkamer met douche en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Boven zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een andere slaapkamer met een rolbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De grootste slaapkamer op deze verdieping heeft een eigen badkamer en toegang tot een terras met een spectaculair uitzicht. Naast de eigen badkamer is er nog een badkamer met douche. Voor de kleintjes is er een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar.
    Deze prachtige woning ligt in de urbanisatie Son Serra de Marina in het noorden van Mallorca, en het is ideaal voor wie op zoek is naar strand en ontspanning. De kust is meestal rotsachtig, maar aan het einde is er een mooi zandstrand en een restaurant waar goed eten geserveerd wordt. Het is een mooi strand om te windsurfen of paddle-surfen en lange wandelingen te maken langs de kust. Een mooie route leidt u door de duinen naar het dorp Colonia de Sant Pere, die vroeger een vissersdorp was en daardoor veel goede visrestaurants heeft.
    Het dorp Can Picafort ligt op een korte rijafstand die tijdens de zomer een levendige plek is met alle benodigde voorzieningen om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Het strand van Can Picafort is enkele kilometers lang en daar kunt u ligstoelen en parasols huren, een wandeling maken langs de kust en een ijsje eten. In de eerste twee weken van augustus vindt de Fiestas Patronales van Can Picafort ter ere van Saint Mare de Déu plaats met een goed recreatie- en activiteitenprogramma, zoals dansactiviteiten, sport, theater en nog veel meer.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden:
    Strand: 0.22 km - Son Serra de Marina
    Luchthaven: 57,9 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 23 km - Alcanada
    Stad: 11.9 km - Santa Margalida
    Treinstation: 20.5 km - Muro
    Bushalte: 0.25 km - Son Serra de Marina
    Veerboot: 20,9 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 12 km - Ziekenhuis General de Muro

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Son Serra de Marina

    WeatherAPI.com