Bungalow.Net-

PORT VERD

Spanje balearen Son Servera

  • 15
  • 6
PORT VERD

    Grote villa voor 10-15 personen, gelegen dichtbij de Golfbaan Pula, in Son Servera. Vanuit het zwembad kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het platteland en de bergen. Deze villa van 460 m2 ligt op een grote finca van 15.000 m2. De buitenruimte is zeer mooi en goed verzorgd. Het zwembad van 12m x 4,5m heeft een diepte van 2m. Naast het zwembad vindt u 10 ligstoelen om te rusten in de mediterrane zonneschijn. Het terras met barbecue en de gemeubileerde veranda met een bank en een eettafel biedt u de ideale plek voor onvergetelijke familiediners. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren.
    Op de begane grond is er een woon- en eetkamer met drie banken, drie armstoelen, centrale verwarming en satelliet-tv. De eethoek heeft een eettafel voor 12 personen. De keuken beschikt over een andere eettafel (met 8 stoelen), een gasfornuis en alle benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd samen te bereiden. Het huis beschikt ook over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Er zijn 6 slaapkamers. Op de begane grond bevinden zich vier slaapkamers: twee met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche of bad, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een vierde, grote slaapkamer voor maximaal 5 personen. Dit is de grootste slaapkamer van het huis: het heeft toegang tot het terras en is voorzien van een tweepersoonsbed, een stapelbed en een eenpersoonsbed, evenals een eigen badkamer met een bad. Op de begane grond is er ook een badkamer met douche, evenals een apart gastentoilet.
    Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, elk met twee eenpersoonsbedden. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een bad. Op aanvraag kunnen we zonder extra kosten twee babybedden en twee kinderstoelen verstrekken. Vijf slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast en in de slaapkamers op de eerste verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de tuin, de bergen en de golfbaan.
    De villa ligt in het gebied van de Serra de Llevant bergketen, vlakbij de golfbaan, omringd door natuur en rust. Son Servera is ideaal voor een vakantie, want u kunt gemakkelijk enkele van de meest charmante plaatsen bereiken zoals het Levante Natuurpark, Costa de los Pinos, de stranden van Canyamel en toeristische gebieden zoals Cala Millor met allerlei diensten. In Arta kunt u zich onderdompelen in het leven en de tradities van de lokale mensen, op de lokale feesten van Sant Salvador (eind juli) of op de dinsdagmarkt met zijn verse lokale producten.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    De accommodatie is geschikt voor 10 personen + 5 extra.
    Er is parkeerplaats voor 2 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 3.4 km - Port Vell
    Luchthaven: 68,7 km - Palma Airport
    Golfbaan: 1.00 km - Golf de Pula
    Dorp: 4.3 km - Son Servera
    Treinstation: 18 km - Manacor
    Bushalte: 4.6 km - Son Servera
    Veerboot: 12,2 km - Cala Ratjada
    Ziekenhuis: 18.4 km - Hospital de Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Son Servera

    WeatherAPI.com