Belvilla-

Duplex Monte Golf

Spanje canarische-eilanden Maspalomas

  • 4
  • 2
Duplex Monte Golf

    Duplex Monte Golf is een prachtig vakantiehuis met 2 slaapkamers en airconditioning en uitzicht op zee in Playa del Inglés. Het heeft toegang tot een prachtig gemeenschappelijk zwembad en ligt dicht bij alles wat u te voet nodig heeft, zoals restaurants, supermarkten, strand...

    Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de tweede met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet. Het heeft airconditioning, tv, gratis wifi en een zeer goed uitgeruste keuken met alle keukengerei die u nodig heeft voor uw verblijf, zoals broodrooster, koffiezetapparaat, wasmachine, enz. U kunt ook genieten van een prachtig privéterras met kunstgras, buiten eethoek en ligbedden, en neem vervolgens een duik in het gemeenschappelijke zwembad van het complex.

    Dit gebied is zeer goed verbonden met andere resorts zoals Maspalomas, San Agustin, Meloneras of Mogan. Het is 15-20 minuten rijden met de auto, maar u kunt ook met de bus gaan. Duplex Monte Golf is ongetwijfeld een veilige keuze voor een zonnige vakantie in het zuiden van Gran Canaria, met de garantie van luxe, privé en exclusieve accommodatie die alleen wordt aangeboden door VillaGranCanaria.

    Een kinderbedje en kinderstoel worden verstrekt (op aanvraag) voor kinderen onder de 2 jaar
    Deze accommodatie bevindt zich in een wooncomplex, daarom zijn alle activiteiten die andere gasten of buren kunnen storen ten strengste verboden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Maspalomas

    WeatherAPI.com