Mesa Del Mar

    Dit schattige vakantiehuis staat in het noorden van Tenerife, in Mesa del Mar. Het is knus en gezellig en beschikt over 3 heerlijke terrassen. Op het terras aan de voorkant van het huis geniet u van de mooie planten in de tuin, al luierend op een ligbed onder de palmboom met uitzicht op de Pico del Teide. Op het terras aan de zijkant kijkt u uit over de zee en op het derde terras zit u lekker in de schaduw tijdens de warmste uurtjes van de dag...

    Het dichtstbijzijnde (zwarte) strand is dat van Mesa del Mar op 2,2 km. U rijdt de bochtige weg af naar beneden en onderweg heeft u mooie vergezichten. Beneden aangekomen vindt u ook een natuurlijk zwembad, gebouwd in zee en gevuld met zeewater.

    Uiteraard wilt u ook de omgeving zien en het uitzicht op de Pico del Teide vraagt om een bezoek. Het nationale park is een absolute aanrader! Wel even een trui meenemen indien u naar de top van de Teide gaat, die is namelijk 3718 m hoog!

    Voor cultuur gaat u naar San Cristobal de la Laguna. Het staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en herbergt prachtige gebouwen uit de 16e eeuw. Ook La Orotava is een aanrader; het is pittoresk met haar schilderachtige huisjes, gebouwen en keistenen straatjes: perfect voor mooie foto's!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mesa del Mar

    WeatherAPI.com