Belvilla-

Casa Rural Leon I

Spanje castilie-en-leon Riello

  • 2
  • 1
Casa Rural Leon I

    Dit mooie landhuis ligt in het biosfeerreservaat van Luna - Omaña, in de bergen van León. Het bestaat uit twee onafhankelijke accommodaties. Elk appartement heeft een capaciteit van 2 personen met de mogelijkheid om een ??extra bed of een kinderbedje toe te voegen.
    Beiden zijn uitgerust met alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf. Het ruime terras biedt een prachtig uitzicht en is een heerlijke plek waar je een kopje koffie kunt drinken, een boek kunt lezen en naar het water van de rivier kunt luisteren.
    Direct naast de rivier de Omaña is er een groot omheind terrein met barbecue, hangmatten en tuinmeubilair om te genieten van een aangename dag op het platteland met de grootst mogelijke privacy zonder het contact met de natuur te verliezen.

    La Omañuela is een klein dorpje en onderscheidt zich door de stenen en houten bouwstijl van de huizen en de totale rust die je er kunt voelen. Vanwege de ligging en het klimaat, is het de perfecte plek om paddenstoelen te plukken, de inheemse fauna en flora te observeren, te vissen, jagen en wandelen. Er zijn talrijke routes te volgen. In de naastliggende regio Laciana kun je in skiën in Leitariegos en ook de regio Babia is een aanrader om te bezoeken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Riello

    WeatherAPI.com