Blanes Playa

Spanje, Catalonië, Blanes
vanaf 599


Omschrijving

De residentie Blanes Playa ligt op 1,5 km van het stadscentrum van Blanes, een zeer familie georiënteerd resort aan de Costa Brava. De residentie kijkt uit op de kust en biedt comfortabele en gerenoveerde appartementen met een gemeubileerd balkon, waarvan de meeste balkons met uitzicht op de zee.

Appartement met 2 slaapkamers voor 4 personen Standaard
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer met 1 toilet. Woongebied beschrijving: 1 sofa. Beschrijving van de slaapkamers: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 1 slaapbank en 1 uitschuifbaar bed (aanbevolen voor kinderen). Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 douche en 1 toilet. Andere beschrijving: Balkon
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 kitchenette, 2 slaapkamers, 1 douchekamer met 1 toilet. Woonruimte beschrijving: 1 sofa. Beschrijving van de slaapkamers: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 1 uitschuifbaar bed. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 douche en 1 toilet. Anderen beschrijving: Deze accommodatie heeft een balkon.

Le prix comprend

Accommodatie, Opgemaakte bedden bij aankomst, Bedlinnen, Handdoeken, Linnengoed (badmat en theedoek), Eindschoonmaak (met uitzondering van de kitchenette en afwas), WiFi (maximaal 5 apparaten voor het lezen van e-mails, zoeken en browsen), belastingen en heffingen (exclusief toeristenbelasting en administratiekosten), toeristenbelasting, huisdieren toegestaan tegen een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.

De prijs is exclusief

Toeristenbelasting - Optionele verzekering, zoals gedefinieerd in de algemene verkoopvoorwaarden.

Openingstijden van de receptie

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur.


close